bakke

Det gode livet på toppen!

Velkommen hjem til Fabeltunet! Fra parkeringskjelleren kan du enkelt ta heisen rett opp i din egen toppleilighet. Det betyr at du praktisk talt kan ta deg en tur på kjøpesenteret i tøfler! Du trenger ikke gå et trappetrinn med tunge handleposer, ikke trenger du å skrape is av bilen heller...

Faktisk kan du droppe jakka også når du først er i gang! Livet er behagelig i toppleilighet på Fabeltunet. Japp, det er Snickers og Twist!

Når du skrider inn i denne perlen av en bolig, kommer du inn i en romslig gang med god plass til klær, poser og kanskje også en svingom!

Nedskalere?

Tenker du ofte på alt du bør gjøre og skulle ha gjort? Kanskje føles det litt som et ork å måtte måke snø, støvsuge vegg-til-vegg-teppet, klippe gressplen, luke i bed, rense takrenner, beise, skrape is og vaske trappen? Da er det muligens på tide å flytte til en mindre og lettstelt bolig, der alt er nytt! Du trenger ikke tenke på vedlikehold på mange år, og høytrykkspyleren kan du bare legge ut for salg på Finn.no.

Nå har tiden kommet for å tenke på seg selv! Fuglene har forlatt redet, og dere kan nå skumme fløten av det gode liv! Barnebarna kan ønskes velkommen til kvalitetstid! Så mye hyggeligere enn plikt og vedlikehold! Baking på flunkende nytt kjøkken, med inkluderte hvitevarer, lesestund i stuen eller barnlig juleglede. Det er plass til mye kos i en mindre leilighet!

Vi er BEST(eforeldre)

Ingen er vel bedre til å jazze opp stemningen enn selveste bestefar når han setter i gang. 

De små kan overnatte på det ekstra soverommet, som ellers kan brukes til hobbyrom, kontor eller gjesterom... Eller kanskje som permanent soverom til taperen av nattens snorkekonkurranse.

Dagens besteforeldre lever lenger, er i bedre form og har bedre råd enn før om man skal tro statistikken. En gullkantet mulighet til en ny sjanse! Tid, helse og økonomi til å gjøre alt man ikke fikk gjort med sine egne barn.


Superbarnebarn

Barn med et godt forhold til besteforeldrene er glade barn! Forskning viser at besteforeldre gjør en bedre jobb med omsorgen for barnebarn enn de gjorde med sine egne. En gylden mulighet til å påvirke de herlige små skapningene med gode verdier, og til å fortelle dem om de gode gamle dager, da alt var så meget bedre.

Men selv om det er svært hyggelig med besøk av de søte små, så kan det være litt godt når de reiser hjem igjen også. Litt ro til å nyte den flotte enstavs-parketten og den lune veggfargen, Soothing beige, er heller ikke å forakte.

Bakkekontakt

Hva om man ikke har barnebarn som renner ned dørene? Hva skal man da gjøre med all tiden man har til overs i sin nye lettstelte bolig? 

På Fabeltunet tilbyr vi konseptet Bakkekontakt, som er et sosialt trivselsverktøy slik at naboer enklere kan møtes, dele og lære av hverandre. Med Bakkekontakt får du muligheten til å komme i kontakt med alle mulighetene ditt kommende nærmiljø kan tilby, også før du flytter inn i din nye bolig. Les mer om Bakkekontakt her.

Her ligger alt til rette for et sosialt liv, både med gamle og nye bekjentskaper. Men husk at det også er lov til å stenge verden ute og bare kose seg med sine egne ting.

Mykje lys og varme

For en lykke det er med et deilig flislagt bad med varme i gulvet! Et lunt og romslig bad med dusjhjørne, spotter i taket og baderomsmøbler inkludert. Skikkelig spa-følelse.

Man kan jo av og til begynne å lure på hva mannen driver med der inne... og med et så deilig bad må man nok dessverre belage seg på at enda flere timer blir benyttet til å inngå "rammeavtaler".

Her er sol og glede

Om du liker å ligge rett ut i solen med god drikke, eller om du har grønne fingre, er dette den perfekte boligen for deg for deg. Solforholdene er supre, så her vil det spire og gro i plantekassene. Og den nøttebrune fargen er på plass før 17. mai. Det er flust av  plass til både grill, solsenger og opptil flere spisegrupper. Denne leiligheten har hele to takterrasser du kan boltre deg på! Her er det fare for å bli populær, både blant familie og venner!

Utsikten til fellesområdene er perfekt, så her kan du se på livet som utspiller seg i ditt nye nabolag. Velkommen hjem!

Noen fakta

Fabeltunet - Frogner. Flott selveierleilighet - et moderne boligeventyr!

Leilighetene er ferdigstilt, flytt rett inn!

Leiligheten selges etter prinsippet om "førstemann til mølla" og til fast pris.

Frogner sentrum ligger kun 850 meter unna - to minutter med sykkel. Derfra kan man nå Oslo sentrum med tog på 25 minutter.
Kun 20 minutter unna ligger Gardermoen flyplass som gir deg muligheten til å raskt legge hele kongeriket for dine føtter.

Det medfølger en stk. sportsbod til hver leilighet. Parkeringsplass medfølger ikke, men kan kjøpes ved behov.