bakke
Logo

Velkommen til Eikelundveien

Et nytt trivelig nabolag på Kjeller

Pris

Fra: 5 850 000,-

Soverom

3 - 4

Kvm.

119 - 203

Innflytting

2021

Boliger for hele familien

I det aller siste salgstrinnet i Eikelundveien byr vi på både rekkehus og eneboliger med smarte planløsninger og god plass til hele familien. Boligene leveres nøkkelferdig med hvitevarer fra Sigdal, delikate baderom og private uteplasser. Her kan du endelig få det ekstra soverommet, kontoret, walk-in-closetet eller TV-rommet du trenger for å kunne trekke deg litt tilbake.

Eikelundveien er nå utsolgt


VELKOMMEN TIL VISNING!

Visning i visningssenteret.Ta kontakt for påmelding.

Det er for øyeblikket ingen nyheter.

Et nytt trivelig nabolag

I Eikelundveien er nabolaget godt etablert og våre boligkjøpere har nå startet et nytt kapittel i livet med splitter nytt hus og nye trivelige naboer. Det er spennende for både liten og stor. I Eikelundveien bor du nær skole og barnehage, med gode kollektivforbindelser i nærheten. Toget fra Lillestrøm tar deg til Oslo på drøye 10 minutter.

Kiwi Kjeller
1.6 km

Buss
500 m

Barnehage
300 m

Kjeller skole
1,1 km

*Dobbeltboligforsikring:

Dersom man kjøper bolig før man selv selger, risikerer man å bli sittende med to boliger i en periode. Man kan også ende opp med å kjøpe og selge i to ulike markeder, noe som er med på å skape usikkerhet hos potensielle kjøpere. Med dobbeltboligforsikring gir vi deg en garanti mot doble bo-utgifter dersom det tar tid å selge nåværende bolig.

Forsikringen er inngått gjennom Söderbeg & Partners og er inkludert i kjøpesummen for ny bolig.

Utforsk flere boliger fra oss