bakke
Logo

Innflytningsklare leiligheter i et trivelig bomiljø langs elven. Her har du umiddelbar nærhet til dagligvarer, turstier og skoler i alle trinn. Fra tomten går det en byferge som tar deg til Fredrikstad sentrum på 10 minutter.

Leilighetene står nøkkelferdige med private uteplasser, hvitevarer og gulvvarme inkludert.
 

Bruket Brygge

Velkommen til din nye bolig på vakre Gressvik.

Leilighetene har store vindusflater og private uteplasser - noen med utsikt mot elven og moderne gjennomtenkte planløsninger tegnet av Meinich Arkitekter. Ulike løsninger, stiler og størrelser gjør Bruket Brygge til et boligprosjekt for alle. Bruket Brygges største leiligheter strekker seg over to plan med en gavlløsning som gir en unik takhøyde i stuen. Garasjeanlegget ligger under byggene og herfra kan du ta heis til alle etasjer, inkludert bodene. Alle parkeringsplassene har opplegg for el-bil ladning. 

Pris

Fra: 4 600 000,-

Soverom

3 - 4

Kvm.

73 - 132

Innflytting

Innflytningsklar

Innflytningsklare leiligheter på bryggekanten

Du kan fortsatt sikre deg din drømmeleilighet på populære Bruket Brygge.

Alle leilighetene leveres nøkkelferdige med gulvvarme og hvitevarer inkludert. De har smarte planløsninger, store vindusflater og private uteplasser – noen med utsikt mot elven og parkeringsplass i garasjeanlegget under bakken.

VELKOMMEN TIL VISNING!

Neste visninger er: 
Ta kontakt for å avtale privatvisning

Aktuelt

En enkel hverdag.

Med Vesterelva mot øst og Gressvik Torg mot vest, byr beliggenheten på kort avstand til butikker, skoler og kollektivtilbud. Byfergen går hyppig fra bruket til Fredrikstad sentrum på 10 minutter – og hele veien videre til Gamlebyen på 20 minutter. Herfra har du gangavstand til togstasjonen.

Coop Extra Gressvik
400 m

Buss
500 m

Barnehage
500 m

Hurrød skole
1,5 km

Bruket 3, 1621 Gressvik

*Dobbeltboligforsikring:

Dersom man kjøper bolig før man selv selger, risikerer man å bli sittende med to boliger i en periode. Man kan også ende opp med å kjøpe og selge i to ulike markeder, noe som er med på å skape usikkerhet hos potensielle kjøpere. Med dobbeltboligforsikring gir vi deg en garanti mot doble bo-utgifter dersom det tar tid å selge nåværende bolig.

Forsikringen er inngått gjennom Söderbeg & Partners og er inkludert i kjøpesummen for ny bolig.

Meld interesse for prosjektet
 

Prosjektet utvikles i samarbeid med