bakke
Logo

I Berger Hage får du det beste fra to verdener. Her har du marka rett utenfor døren og alt du trenger i umiddelbar nærhet. Byggene har en fantastisk arkitektur og hyggelige uteområder. De lekre innflytningsklare leilighetene har gode kvaliteter, store vindusflater, flotte balkonger og tilgang til deilige takterrasser. Dette er leiligheter for livsnytere!

I vår møblerte visningsleilighet kan bli med inn og oppleve det enkle gode livet i Berger Hage. 

Nå har vi bare noen få ledige boliger - ta kontakt med megler for å få mer informasjon.


Finn din drømmebolig

Berger Hage består av 6 bygg ikledd moderne arkitektur. De lekre leilighetene har store vindusflater og flotte balkonger som våker over luftige tur- og grøntområder. Her bor du godt og enkelt med alt du trenger i umiddelbar nærhet!


Pris

Fra: 5 290 000

Soverom

2 - 3

Kvm.

69 - 121

Innflytting

Innflyttingsklare

Parkering

Inkludert

Nærhet til alt du trenger

I Berger Hage ligger alt til rette for en enkel og god hverdag. 

Med sentral beliggenhet i Lørenskog har du alt du trenger av servicetilbud i nærmiljøet. Den felles indre hagen i Berger Hage er etablert med grønne plener og beplanting.

I nabobygget finner du en flott Rema1000 butikk hvor du kan gjøre dine daglige innkjøp. Et steinkast unna finner du Triaden Storsenter med butikker, servicetilbud, hotell og serveringsteder.  Ahus når du også på noen få minutter med bil eller buss.

Busstoppet Bergerveien når du på 1 minutts gange. Oslo sentrum ligger en kort busstur unna eller rundt 15 minutter med bil. Fra Bergerveien er det bussavganger til og fra Oslo sentrum oftere enn hvert 10. minutt i rushtiden. Lillestrøm ligger også en kort busstur unna.

Ønsker du deg ut i skog og mark, ligger Østmarka og lokker bare noen minutter unna Berger Hage. Her finner du et velutbygget løypenett sommer som vinter. Her er det bare å pakke sekken og legge ut på tur.Rema 1000 Løkenhagen
100 m

Buss
100 m

Triaden Lørenskog Storsenter
500 m 

Berger Barnehage
100 m

Benterud skole
500 m

VELKOMMEN TIL VISNING!


KONTAKT MEGLER FOR TRYGG VISNING. TLF 41415504


Det er også mulig med privat visning utenom oppsatte visningstider. Ta kontakt, så finner vi en tid som passer!


Bergerveien 1, 1475 Finstadjordet

*Dobbeltboligforsikring:

Dersom man kjøper bolig før man selv selger, risikerer man å bli sittende med to boliger i en periode. Man kan også ende opp med å kjøpe og selge i to ulike markeder, noe som er med på å skape usikkerhet hos potensielle kjøpere. Med dobbeltboligforsikring gir vi deg en garanti mot doble bo-utgifter dersom det tar tid å selge nåværende bolig.

Forsikringen er inngått gjennom Söderberg & Partners og er inkludert i kjøpesummen for ny bolig.

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss

Prosjektet utvikles i samarbeid med