bakke

Opplev våre lekre visningsleiligheter!

Harmoniske og tidsriktige farger på veggene og en en hyggelig møblering er med på å skape en god, moderne og hjemlig atmosfære. Våre trivelige meglere viser deg mer enn gjerne rundt. Velkommen på visning!

Over presenterer vi leilighet A608 som er en stor og romslig toppleilighet på hele 112 kvm. Boligen har to gode soverom og master bedroom har eget bad og mulighet for walk-in closet. Leiligheten har store vindusflater med godt dagslysinnslipp og en deilig, luftig balkong. Her er alt tilrettelagt med rikelig lagringsplass og god plass til store garderobeskap i tillegg til en romslig bod. Leiligheten ligger i øverste etasje og har flott utsikt over Finstad og Østmarka.

I tillegg har leiligheten enkel adkomst til felles takterrasse som ligger i samme etasje. Se film av leiligheten lenger ned på siden. 

LEILIGHET A608 ER NÅ SOLGT


D402 er en fin og praktisk 3-roms leilighet med plass til det du trenger. Leiligheten er på 83 kvm og har 2 gode soverom. 

Dette er en fin leilighet enten du trenger soverom til barna, et gjesterom eller god plass til hjemmekontor. Stuen er både romslig og luftig og kjøkkenet har tidsriktig åpen løsning med en hyggelig spiseplass. Veggene er malt i moderne varme toner som skaper en god atmosfære som det er lett å trives i. Leiligheten har en hyggelig balkong hvor man kan nyte solen eller kanskje starte dagen med morgenkaffen ute i frisk luft? 

Kontakt megler for å avtale visning.

Se film av boligen nederst på denne siden.


vimeo_video_preview
vimeo_video_preview