bakke

Opplev våre lekre visningsleiligheter!

Lune og tidsriktige farger på veggene og en en hyggelig møblering er med på å skape en god, moderne og hjemlig atmosfære. Våre trivelige meglere viser deg mer enn gjerne rundt. Velkommen på visning!

Over presenterer vi leilighet E402 som er en stor og romslig bolig på hele 121 kvm. Boligen har tre gode soverom og master bedroom har eget bad og mulighet for walk-in closet. Leiligheten har store vindusflater med godt dagslysinnslipp og en hyggelig balkong. Kjøkkenet er stort og lekkert og har god benkeplass og flotte arbeidssoner. Dette er en bolig tilrettelagt for å samle både familie og venner til hyggelige middager!

Kontakt megler

Bli med på en rundtur i leiligheten i denne filmen!

youtube_video_preview

D402 er en fin og praktisk 3-roms leilighet med plass til det du trenger. Leiligheten er på 83 kvm og har 2 gode soverom (LEILIGHETEN ER SOLGT)

Dette er en fin leilighet enten du trenger soverom til barna, et gjesterom eller god plass til hjemmekontor. Stuen er både romslig og luftig og kjøkkenet har tidsriktig åpen løsning med en hyggelig spiseplass. Veggene er malt i moderne varme toner som skaper en god atmosfære som det er lett å trives i. Leiligheten har en hyggelig balkong hvor man kan nyte solen eller kanskje starte dagen med morgenkaffen ute i frisk luft? 

Kontakt megler for å avtale visning.

Se film av boligen nederst på denne siden.


vimeo_video_preview