bakke

Opplev våre lekre visningsleiligheter!

Harmoniske og tidsriktige farger på veggene og en en hyggelig møblering er med på å skape en god, moderne og hjemlig atmosfære. Våre trivelige meglere viser deg mer enn gjerne rundt. Velkommen på visning!

Over presenterer vi leilighet A608 som er en stor og romslig toppleilighet på hele 112 kvm. Boligen har to gode soverom og master bedroom har eget bad og mulighet for walk-in closet. Leiligheten har store vindusflater med godt dagslysinnslipp og en deilig, luftig balkong. Her er alt tilrettelagt med rikelig lagringsplass og god plass til store garderobeskap i tillegg til en romslig bod. Leiligheten ligger i øverste etasje og har flott utsikt over Finstad og Østmarka.

I tillegg har leiligheten enkel adkomst til felles takterrasse som ligger i samme etasje. Se film av leiligheten lenger ned på siden. Her vil du trives!

Kontakt megler for å avtale visning

 

D404 er en flott og praktisk 4-roms leilighet med plass til det du trenger. Her kan du nyte solen på vestvendt balkong som vender ut mot parken!

Leiligheten er på 94 kvm og har 3 soverom. Det største soverommet har eget praktisk bad. En fin leilighet enten du trenger soverom til barna eller god plass til hjemmekontor. Stuen er både romslig og luftig og kjøkkenet har tidsriktig åpen løsning. Veggene er malt i moderne varme toner som skaper en god atmosfære hvor som det er lett å trives i. Se film av boligen nederst på denne siden.

Denne leiligheten er virkelig verdt et besøk!

Kontakt megler for å avtale visning