Bakke AS/Bakkegruppen AS er et av Norges største boligbyggeselskaper med hovedkontor på Aurskog og avdelingskontor i Oslo. Konsernet har for tiden en tomteportefølje med prosjektverdier for over NOK 24 milliarder innen forretningsområdene småhus- og leilighetsprosjekter.

Store ambisjoner

Bakke AS/Bakkegruppen ble etablert i 2003 og har siden den tid vokst til en bedrift med over 100 ansatte og en omsetning på 840 millioner kroner i 2018. Det som startet som en hobby og et lite prosjekt ved siden av jobb, er i dag blitt til et av Romerikes største boligutviklere med ambisjoner om å konkurrere i eliteserien med de helt store som Block Watne, JM og Selvaag Bolig.

De senere årene har leiligheter blitt stadig viktigere for bedriften og står nå for mer enn halvparten av aktiviteten.

Store leilighetsprosjekt

Bakkegruppen står bak flere store leilighetsprosjekt og flere står på trappene for å bli realisert. Vi utvikler ofte prosjektene i samarbeid med SPG, Scandinavian Property Group. Fellesnevneren for prosjektene er fokus på gode planløsninger og tiltalende arkitektur som gjør dette til gode bomiljøer.

Nøkkelferdige hus

Vi er stolte av å levere egenutviklede rekkehus, kjedede eneboliger og frittstående enboliger. Det ligger mye omsorg bak hver husmodell. Vi etterstreber alltid å sette oss godt inn i hvordan det vil bli å bo i husene vi leverer: det skal være gode løsninger som passer i livets ulike faser.

Alle boligene fra Bakke leveres nøkkelferdige. Det betyr med hvitevarer, peisovn, ferdigplen, asfaltert oppkjørsel og terrasse. Du kan flytte rett inn!

Søk sponsormidler

Bakkegruppen er opptatt av å gi noe tilbake til lokalsamfunnet og deler hvert år ut 1 million kroner i sponsormidler.

Vi bygger hjem du vil hjem til

 

Hva om du flyttet i dag? Hadde du tatt hjemmet ditt med deg, hadde hjemmefølelsen blitt med på flyttelasset eller flytter den inn senere? Det vet du kanskje ikke før du står der, men plutselig kjenner du det, at du er hjemme. 

Kundetilfredshet i fokus

Vi i Bakke er opptatt av deg som kunde. Vi måler derfor kundetilfredsheten gjennom Prognosesenterets årlige bransjemåling.

Undersøkelsene sendes etter overtakelse av boligen og etter ettårsbefaringen.