bakke

Bakkedalen på Kløfta, vi har bygget her tidligere

I 2020 stod det nye boligprosjektet Reisoptunet, som ligger inntil Bakkedalen ferdig. Nabolaget har allerede rukket å bli et populært og trivelig boligområde. Vi har snakket med Torstein og Mia Holand som nyter livet i sin nye bolig. De forteller oss at dette er et trivelig sted å bo med variasjon i alder blant beboerne. En blanding av småbarnsfamilier og eldre, gjør at boligfeltet har en god miks med et godt og trygt bomiljø.

– Det var fint å bo i stort hus da barna var små, forteller Torstein. I dag er barna voksne og det føles godt å ha kvittet seg med både hagestell, vedlikehold og unødvendig stor plass.

– Vi ønsket å bli boende på Kløfta. Derfor var det utrolig spennende å følge med på Reisoptunet, når dette byggefeltet tok form, sier ekteparet.

Torstein var tidligere leder for spaningsavdelingen i Politiet. I dag er han pensjonist. Mia jobber fortsatt 50% i SAS. På sikt ser også hun frem til å bli pensjonist. Paret har kjøpt en herlig leilighet i Spania og ønsket derfor å bo lettvint, enkelt og moderne. Samtidig var det viktig å bo et sted de trives godt.
På Kløfta fant de et townhouse som hadde alt de kunne ønske seg av kvaliteter.

Lettstelt og moderne bolig
– Huset vi falt for er på 3 plan. Her har vi 3 soverom, ekstra bad tilknyttet det største soverommet, balkong og en herlig og stor takterrasse med fantastiske lysforhold. I tillegg har vi rikelig med bodplass og en romslig garasje. Alt dette gjør at overgangen fra en stor enebolig kun var en positiv opplevelse. – Vi lever enklere, samtidig som vi har plass til både gjester og alt vi trenger. Her kan vi fokusere på å leve og nyte livet og ikke tenke på vedlikehold, forteller Torstein.

Enkel kjøpsprosess og gode tilvalg
Fordelen ved å kjøpe ny bolig, var at vi opplevde en utrolig enkel og smidig kjøpsprosess. – Vi fikk et hus med god kvalitet. Små ting som dukket opp, ble raskt og effektivt tatt tak i under den første befaringen. Enklere kunne det ikke bli. Vi ble godt fulgt opp av byggeleder under hele prosessen.

– Boligen er av god kvalitet. Allikevel ønsket vi å sette et personlig preg på boligen, forteller ekteparet. Derfor benyttet vi oss av de mange tilvalgene Bakke tilbyr. Vi valgte parkett av god kvalitet, ferdigmalte vegger i lekre farger, større fliser i gang og bad, eiketrinn i trapp og enkle justeringer på kjøkkenet, som gjorde at vi fikk akkurat det kjøkkenet vi ønsket oss.


  • Boligen har meget god bodplass

Kløfta og nærområdet har alt vi trenger.
– Dette området er etter vår mening det mest sentrale stedet på hele Kløfta, sier ekteparet. Kiwi ligger rett i nærheten, det er gangavstand til Romerikssenteret, toget og andre fasiliteter. Noe av det som er mest fantastisk her, er nok de utrolig flotte uteområdene. Her er det lett å trives for folk på vår egen alder, men ikke minst også for familier med små barn. Den gode miksen av aldersgrupper gjør dette til et godt sted å bo, legger Torstein til.

Rett utenfor boligene finner du Bakkedalen idretts- og aktivitetspark. Et fantastisk tilbud for alle på Kløfta. Parken er for alle og har tilbud for både organisert og uorganisert idrett, rekreasjon og annen aktivitet. 

  • Togstasjonen ligger i nær avstand

  • Bakkedalen Park og Idrettsanlegg

  • Illustrasjon av kommende prosjekt.

Nye boliger i Bakkedalen, rett ved Reisoptunet

I Bakkedalen kan du velge mellom to hustyper med tre eller fire soverom.
Husene er energieffektive med god standard og smarte løsninger.

De nye rekkehusene, vil få en fantastisk beliggenhet rett ved barnehage, skole og flott aktivitets- og idrettspark. Bakkedalen vil bli et sted der hele familien vil kunne trives!