bakke

Ta vare på din nye bolig


Vi gir deg noen enkle tips og triks for best å ta vare på din nye bolig. Dette er generelle tips og vi anbefaler deg likevel å lese FDV-dokumentasjonen for instrukser av din bolig.Nytt liv i ny bolig


Gratulerer med ny bolig! Boligen du flytter inn i er både energivennlig og har god byggteknisk standard. Dette er med på å gi deg mer forutsigbar økonomi med lavere bo- og vedlikeholdskostnader.

For at din nye bolig skal fungere optimalt i årene som kommer er det viktig å huske på enkelte vedlikeholdoppgaver. I filmene under viser vi deg blant annet hvordan du vedlikeholder parkett, strammer trappetrinn, vedlikeholder dører og vinduer og mye mer. 

Det gjennomføres befaringer av din nye bolig før overtagelse, ved overtagelse og ett år etter overtagelse. Eventuelle feil som avdekkes vil bli rettet. Dette gir også en ekstra trygghet som du ikke vil ha ved kjøp av en brukt bolig.

Spørsmål?

Ta kontakt med Serviceansvarlig Martin Andersson i Bakke om du lurer på noe i forbindelse med boligen du har kjøpt av oss i Bakke.