bakke

Familievennlige rekkehus 10 min fra Lillestrøm

I Smestadtunet kan rekkehusdrømmen oppfylles. Her er lettstelte boliger med gode planløsninger og kvaliteter. Barna kan løpe trygt mellom husene og skogen ligger like utenfor døren.  

Rekkehusene leveres komplett og nøkkelferdige med hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett. Tidsriktig kjøkken med hvitevarer inkludert. Delikate flislagte baderom. Flislagt gang med garderobe. Gode oppbevaringsmuligheter med innvendig og utvendig bodløsning. Utgang til privat og trivelig uteplass. Sentralstøvsuger - for et bedre inneklima. Garasje i parkering i p-anlegg - her står bilen tørt og trygt

Boliger for et allsidig liv

Smestadtunet tilbyr moderne to-etasjes boliger med smarte planløsninger hvor du og din familie vil bo godt. Bilen plasserer du i underjordisk p-anlegg noe som sikrer et trygt og barnevennlig boligområde. Her vil barna kunne leke trygt og godt mellom husene. 

Standarden er god, med 3-stavs hvitpigmentert parkett på gulvene, to flislagte bad med baderominnredning og dusjhjørne. Kjøkken fra anerkjent leverandør leveres komplett med hvitevarer. Med 3 eller 4 soverom og smarte oppbevaringsmuligheter med innvendig og utvendig sportsbod, får du plassen du trenger. 

De ulike fargene på rekkehusene harmonerer og skaper en hyggelig atmosfære. Flere av boligene får en fin beliggenhet på området med nydelig utsikt utover Øyeren.