bakke

Lev livet i nytt rekkehus på Smestadtunet (energikarakter A)

Innflyttingsklart rekkehus på Smestadtunet i Rælingen i salg nå! Rekkehuset har gode kvaliteter og er malt i lekre farger. Her får du hjemmefølelsen umiddelbart! 

Boligen er innholdsrik med delikate flislagte bad i hver etasje, 3 soverom hvor to av disse har romslige walk-in-closet. Lekkert og praktisk. Boligen har en lys og trivelig stue med store glassflater. Enten du har ungdommer i hus eller  er det praktisk med kjellerstue til disposisjon. I boligens 1. etasje finner du i tillegg en ekstra stue med utgang til en deilig uteplass.

Boligen er energieffektiv med energikarakter A og varmes opp med behagelig vannbåren gulvvarme i plan 1 og radiatorer i øvrige plan (kjellerplan og 2. etasje).

Boligen leveres med alt du trenger på plass, som kjøl- og fryseskap, innbygningskomfyr og induksjonstopp. Her er det plass til både små og store kokker. Er det sommer og sol, kan dere ta middagen ute.

Rekkehuset har privat parkeringsplass i garasjeanlegg. Her står bilen tørt og trygt. I garasjeanlegget får du i tillegg en praktisk sportsbod.

Pris fra kr. 6.290.000 // 123 kvm BRA. 

 Meld deg på visning i lenken under.

Adressse: Følg Nedre Rælingsveg og ta av ved Myrvollkroken, kun 9 minutter fra Lillestrøm.

En praktisk hverdag i et nytt trivelig nabolag

Smestadtunet i Rælingen er det perfekte stedet for å starte et nytt kapittel med splitter nytt hus og nye gode naboer. Nabolaget er populært med skole og barnehage i umiddelbar nærhet, skogen rett utenfor døra og gode kollektivforbindelser inn til blant annet Lillestrøm - kun 10 minutters kjøretur unna.

Ikke nøl med å ta kontakt for å komme og se. 

Mvh

Prosjektselger Thomas Johan Hagen

Mobil 951 34 707