bakke

Familievennlige rekkehus 10 min fra Lillestrøm

I Smestadtunet kan rekkehusdrømmen oppfylles. Her er lettstelte boliger med gode planløsninger og kvaliteter. Barna kan løpe trygt mellom husene og skogen ligger like utenfor døren.  

Rekkehusene leveres komplett og nøkkelferdige med hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett. Tidsriktig kjøkken med hvitevarer inkludert. Delikate flislagte baderom. Flislagt gang med garderobe. Gode oppbevaringsmuligheter med innvendig og utvendig bodløsning. Utgang til privat og trivelig uteplass. Sentralstøvsuger - for et bedre inneklima. Garasje i parkering i p-anlegg - her står bilen tørt og trygt

Nytt salgstrinn med nye rekkehus kommer. Meld interesse for prospekt og prisliste.

Rekkehus 143 kvm BRA // Fastpris fra kr. 6.550.000 // forventet innflytting fra 4. kvartal 2022

Siste salgstrinn kommer nå!

Rekkehusene på Smestadtunet er populære og vi vil om kort tid lansere siste salgstrinn med 9 lekre rekkehus på 143 kvm BRA. Boligene får gode kvaliteter og leveres komplett og innflyttingsklare ved overtakelse. Fastpris fra kr. 6.550.000, forventet innflytting fra 4. kvartal 2022.

Rekkehusene går over 3 plan med lekkert flislagt bad i hver etasje. Boligene får 3 soverom, hvorav to av disse leveres med praktisk walk-in-closet. I denne boligen får du boltreplass med stue og kjøkken i plan 2, og en ekstra stue i plan 1. Boligen leveres også med et separat og praktisk vaskerom.

Rekkehusene får en fin beliggenhet på området med nydelig utsikt utover Øyeren.

Meld din interesse i dag, så sender vi prospekt og prisliste så snart det er klart.