bakke

Trivsel og julestemning på Smestadtunet

Ett år har gått siden sist vi sist snakket med Iselin på Smestadtunet. Hun og familien flyttet inn i sin nye bolig på denne tiden i fjor og har nå rukket å bo seg godt inn. Les mer om hvorfor de trives så godt og bli med inn i familiens julepyntede bolig!
«Vi bodde i området fra før, men trengte en større bolig. Vi falt for dette nye townhouset og trives skikkelig godt. Både at det var nytt og den herlige takterrassen med utsikt gjorde at vi landet på dette huset.»

Et trivelig nabolag

Familien har ellers blitt godt kjent med flere av naboene, og barna har flere klassevenner som bor her på Smestadtunet. De går samlet i flokk til skolen, noe som er veldig trygt og fint.

 Et nytt firbent familiemedlem har også flyttet inn siden sist, gordon setteren Nellie trives også godt i det trivelige huset på Smestadtunet. Og hva passer vel da bedre enn å ha marka rett utenfor døra? Her er nydelig turterreng, både sommer og vinter. Barna har også en rekke fritidsaktiviteter i Marikollen idrettsanlegg, få minutter fra Smestadtunet. Her tilbys blant annet langrenn, fotball, håndball og innebandy for å nevne noe. For de alpinglade er det også fine muligheter i Marikollen skianlegg. Marikollen har åpnet allerede, og vi gleder oss til mange fine dager der, sier Iselin.

 Fra takterrassen har familien nydelig utsikt over Øyeren. Hver dag når jeg står opp tenker jeg at vi er heldige som kan våkne opp til denne vakre utsikten, sier Iselin. Spesielt nå i desember er det magisk lys!

Med lidenskap for interiør

 Familien var tidlig ute og kjøpte boligen på tegning og fikk dermed være med å påvirke prosessen frem til den stod klar til innflytting. Etter ett år med planlegging har resultatet blitt skikkelig lekkert.

«Mannen min var ordentlig skeptisk til speilet over kjøkkenbenken først, og mente at det ikke var en normal plassering. Men når han så hvor fint det ble har han endret mening», ler Iselin.

 Speilet over kjøkkenbenken er med å skape en god romfølelse og gir også et flott lys i rommet. Inne er huset malt i harmoniske, tidsriktige farger. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene!

 Iselin elsker interiør og inspireres av blant annet Instagram. På instagram har hun sin egen interiørkonto med navnet @iselinkva. Her legger ut nesten daglig ut inspirerende interiørposter fra sitt eget hjem.  Men herme gjør hun ikke!

 «Jeg har min egen stil, og jeg bruker mye tid og planlegger nøye når jeg jobber med innredning og interiør».

Det går mye i naturfarger, som grønt, beige og hvitt, levende lys og grantrær når Iselin pynter til jul. Røde julekuler og overdreven julepynt er hun ingen tilhenger av. Barna har fritt fått dekorere sine egne juletrær på rommene sine, og gleder seg til å pynte juletreet i stua til helgen som kommer.

«Barna synes kanskje at vi har litt lite røde nisser, men jeg liker bedre den naturlige paletten. På rommene sine får de pynte med hva de vil», smiler Iselin.

Bli med inn i familiens julepyntede bolig her!