bakke

Hent inspirasjon til julepynt hos Iselin!

På Smestadtunet i Rælingen har Iselin gått for den naturlige paletten når hun pynter huset til jul. Bli med inn i familiens lekre bolig og bli inspirert!

Julestemningen starter allerede ved inngangspartiet hvor det er stemningsfullt pyntet med lykter fylt med granbar og hvite kubbelys. En flott grønn krans har også fått plass ved inngangsdøren. I lyktene bruker Iselin elektriske lys som både er brannsikre og som tenner seg selv når det blir mørkt.

«Inngangspartiet er viktig for førsteinntrykket og sier mye om hvem som bor i boligen. Som gjest skal man kjenne seg velkommen», sier Iselin.

I hovedetasjen er det også hentet inspirasjon fra naturen, både når det gjelder farger og materialer. Puter, tekstiler og pynt, her er alt nøye planlagt og ingenting overlatt til tilfeldighetene. Inspirasjon til pyntingen finner Iselin gjerne på Instagram, men hun liker å lage sin egen vri.

 Innkjøpene planlegges nøye og gjøre like gjerne på finn.no som i interiørbutikker. «Ellers passer jeg på å handle på salg og jeg bruker gjerne vekster fra fra hagen eller naturen som ikke koster noe», sier Iselin.

Borddekking er en av Iselins lidenskaper innenfor interiør. Hun tror gjester føler seg enda mer velkomne når bordet er pyntet. 

«Et vakkert bord skaper alltid god stemning!»

Også til borddekking bruker Iselin naturlige materialer og farger, både på pynt, servise og tekstiler. Levende hvite lys skaper en lun og god stemning i rommet. I vinduene henger moderne, hvite papirstjerner som lyser fint over Smestadtunet.

Kjøkkenbenken er også lekkert pyntet med granbar, enkle små juletrær, levende lys og lekre julekuler. Det enkle er ofte det beste. Et fat med kokosmakroner bidrar også. En lekker bukett med hvite amaryllis skaper også julestemning på kjøkkenbenken.

I øverste etasje har Iselin og familien laget sin egen tv stue. Her kan barna ha venner på besøk og det har blitt flere guttekvelder med Fotball VM på skjermen den siste tiden. Barnas julekalender holder også til her, også den i samme palett som resten av huset.

På takterrassen kan familien nyte utsikten over Øyeren fra en sittegruppe møblert med myke saueskinn, deilig pledd og lykter. Pepperkaker og kakao med krem smaker ekstra godt her oppefra! Her skjønner vi godt at Iselin og familien trives.