bakke

Innflyttingsklare leiligheter.

Nye og innflyttingsklare leiligheter med fantastisk beliggenhet på Rykkinn.

I skogslinjen på Rykkinn finner du Rykkinntoppen. Prosjektet er bygget rundt det eksisterende Unicare FRAM-senteret og gir beboerne tilgang til suverene fasiliteter. I den solfylte hellinga er det utsikt over hele området du er så glad i, uten at det er langt å ta seg dit. 

Her ser du bilder fra leilighetene. Bildene over viser leilighet B2101. Denne er innredet med møbler. Under ser du bilder av B2302 og A1112. Her har vi lagt inn møbler digitalt for at du skal se hvordan det kan løses. Valget er selvsagt ditt. 

Uansett, er du hjertelig velkommen på besøk. Ta kontakt med oss for å avtale tid for visning eller møt opp på oppsatte visningstider. Du kan også se mer informasjon i boligvelgeren her.

Kun 3 leiligheter igjen.

Her ser du bilder fra leilighetene. Bildene øverst viser leilighet B2101. Denne er innredet med møbler. I midten ser du bilder av B2302 og A1112. Her har vi lagt inn møbler digitalt for at du skal se hvordan det kan løses. Valget er selvsagt ditt. 

Uansett, er du hjertelig velkommen på besøk. Ta kontakt med oss for å avtale tid for visning eller møt opp på oppsatte visningstider. Du kan også se mer informasjon i boligvelgeren her.

Det gjenstår nå kun 3 ledige leiligheter. Her kan du bli nærmere kjent med dem:

Leilighet B2302

En smart og romslig 2-roms leilighet på 57 kvm. beliggende i 3. boligetasje (toppetasje) i Hus B. 

Leiligheten inneholder entré/gang, bod, soverom, baderom, kjøkken og stue med utgang til romslig sydvendt overbygget balkong på ca. 11,9 kvm. Store vindusflater skaper en luftig atmosfære i boligens oppholdssone.

Mulighet for gunstig finansiering gjennom Husbanken. 

Pris: 4 350 000,-

Leilighet B2101.

Dette er en meget flott 4-roms ende- og hjørneleilighet beliggende mot sydvest i 1. etasje i Hus B. 

Her får du en romslig leilighet på hele 117 kvm. Leiligheten inneholder entré/gang, stor bod, bad, gjestetoalett/wc, tre gode soverom, kjøkken og stue med utgang til sydvendt markterrasse på ca. 17 kvm. 

Pris 6 400 000,-

Leilighet A1112. 

En romslig 4-roms ende- og hjørneleilighet på 94 kvm. i 1. etasje i Hus A.

Leiligheten inneholder entré/gang, bod, bad, gjestetoalett/wc, tre gode soverom, kjøkken og stue med utgang til sydvendt terrasse på ca. 17 kvm. 

Pris 6 450 000,-