bakke

Funkelbråten

2020-01-05
Høyt og fritt på Granåstoppen på Fetsund er vi stolte av å kunne presentere tilsammen 14 flotte kjedede boliger med funkisinspirert stil.

Gjennomtenkt arkitektur gir denne boligtypen ekstra takhøyde i deler av toppetasjen, og mye lysinnslipp gir lyse boliger og en behagelig tilværelse. Ønsker du å sette ditt eget preg på boligen er det selvfølgelig gode tilvalgsmuligheter innen gitte frister.

Vi bygger denne boligen i to størrelser - 137- og 199 kvm.


137 kvm. BRA

Denne boligen er et ypperlig valg for deg som vil ha en ny praktisk bolig med gode løsninger. Husene leveres nøkkelferdige med ferdigplen og terrasse, med bod og garasje integrert i boligen.

Arkitekturen er moderne med fleksible planløsninger som gjør at du kan velge mellom tre eller fire soverom eller en variant med to stuer og to bad. I deler av annen etasje er det ekstra god takhøyde og store vinduer, som gir en helt spesiell og luftig romfølelse.

Her kan du flytte rett inn i en splitter ny bolig og nyte fra dag én.

199 kvm. BRA

Den største Funkelbråtan-modellen byr på god plass og store vindusflater. Disse funkis-inspirerte boligene er store og innholdsrike med gjennomtenkte planløsninger tilpasset et aktivt familieliv.

Tomten ligger høyt og fritt på området med god utsikt og mye sol, som gir rikelig med lys gjennom boligens store vindusflater.

Her parkerer du bilen i egen garasje, integrert i boligen.