Susanne og Luis fant drømmeboligen – flytter fra Oslo til Kambo

De skulle bare titte for å være grei med faren, men ble solgt med én gang: – Det oppfylte alle kravene vi ikke visste at vi hadde engang

– Det var egentlig faren min som var nysgjerrig på prosjektet, og vi ble med på visning for hans skyld. Men så var alt egentlig helt perfekt. Det oppfylte alle kravene vi ikke visste at vi hadde engang, ler Susanne Malen Alstad Bergh (24). 

Hun og samboer Luis Brandt (27) kjøpte rekkehus på Mølleåsen to dager etter de var på tomtevisning. Susannes familie bor i Son, og faren hadde luftet ideen om prosjektet på Kambo. Det resulterte i at det unge paret kjøpte sin første bolig, godt innenfor sitt budsjett men langt over sin forventning!

Oppfylte alle krav: At rekkehuset på Mølleåsen hadde tre soverom, badekar og hage var bare noen av tingene som falt i smak hos Luis og Susanne.

Flott utsikt og beliggenhet

Vi møtes igjen på tomten på Kambo, noen måneder senere. Her har det skjedd mye siden sist, og vi kan følge anleggsveien helt opp til toppen der parets rekkehus planlegges ferdigstilt om et års tid. 

– Se den utsikten da! Wow, så høyt opp vi kommer. Dette var veldig spennende å se, sier de to ivrig på veien opp. 

Den siste biten opp har et gjørmete underlag, men belønningen er desto bedre: Flott utsikt over skog med nydelige høstfarger i gult, oransje og rødt blandet med grønne bartrær. 

– Her skal vi gå mye tur og benytte oss av nærområdet. Samtidig har vi kort vei til toget inn til Oslo, og Moss sentrum rett i nærheten, sier Luis fornøyd. 

Flott utsikt: Kambo gjør seg ekstra godt i høstfarger. Fra toppen av Mølleåsen får Luis og Susanne en fin utsikt utover området.

Skal pendle til Oslo

Susanne og Luis bor nå i Oslo, litt utenfor sentrum. Begge jobber i Oslo, og tenker å fortsette med det etter flyttingen også. 

– Å bo midt i gryta er ikke noe for oss. Vi trives best med å bo utenfor og heller oppsøke sentrum når vi trenger det. Når vi kommer hjem vil vi ha det rolig og være nærmere naturen, sier Luis.

Susanne nikker:

– Her får vi privat balkong og en egen hageflekk til og med! Og når veien til togstasjonen er så kort er det ikke noe problem å pendle inn til Oslo for jobb. 

Nysgjerrig på Mølleåsen? Les mer her.