Stolt sponsor til UllKisa Håndball

Bakke har nylig inngått en 3-årig sponsoravtale med UllKisa Håndball. Det gjør vi fordi vi ønsker å bidra til gode oppvekstmiljøer i områdene vi utvikler boliger. Per i dag har Bakke to prosjekter for salg på Jessheim: Tunet og Skogmo Park, og har planer om flere i tiden som kommer. 

Det er hyggelig å kunne bidra til idrett- og kulturlivet i næromådet. Vi vet de trenger penger for å kunne utvikle og drive tilbudet sitt. Denne gangen falt valget på UllKisa Håndball. UllKisa Håndball er en av landets største håndballklubber med over 700 medlemmer og over 500 aktive spiller på mer enn lag. 

Michael Tuxen Boll er leder av UllKisa Håndball. -Viktigheten av sponsorer som Bakke AS er ekstra stor for Ull/Kisa Håndball. Var det ikke for bedrifter som Bakke AS som gjennom en 3- årig avtale sender et meget generøst beløp til klubben kunne vi ikke tilbyde det gode sportslig opplegg som vi gjør, forteller han. 

- Midlene fra Bakke mfl. går blant annet til at sende lag på cuper, sikre deltakelse i diverse regions og seriespill, betale godtgjørelse til dommere som vi som klubb er forpliktet til, sikre at vi hver sesong kan drifte klubben på en ordentlig og professional måte akkurat som var det en vanlig bedrift. 

Det ligger mange dugnadstimer bak de flotte draktene spillerne bruker.

Materialforvalteren som ble huskjøper

Runar Reinfjell Kristiansen er materialforvalter og en av de virkelige ildsjelene i UllKisa Håndball. Han har valgt å kjøpe nytt hus av Bakke på Jessheim. Nærmere sagt på Tunet et rekkehusprosjekt i Romsaas Alle. 

"Her får jeg veldig mye bolig for pengene. 3 etasjer, 4 soverom, 2 bad, 2 stuer, hage og takterrasse med utsikt mot Romeriksåsen. 

Hverken han eller kona er opprinnelig fra Jessheim, men tilbringer mye tid her. Nå stod valget mellom å pusse opp eller kjøpe nytt. Kona, Gry, var veldig klar for å kjøpe noe nytt. Han er veldig fornøyd med beslutningen. - Bakke er kjent for kvalitet. Her er det valgt gode produkter fra kjente leverandører som gir gode løsninger" og eksemplifiserer det gjennom kjøkkenleveranøren Sigdal - en anerkjent norsk produsent. Han har også tenkt på sønnen og innredet det ene romet som gamingrom med ekstra kabling for å dekke behovet.

Tunet ligger sentralt på Jessheim inne på, nettopp et tun. - Jeg er sosial og glad i folk. Dette tror jeg blir vedig bra, sier Runar her foran det som vil bli familiens nye hjem. 

 

Materialforvalter i UllKisa Håndball og spent boligkjøper på Tunet, Jessheim: Runar Reinfjell Kristiansen.