bakke
Bakke

Vil du være med å utforme fremtidens boligprosjekter?


 

Produksjon

---

Jobb hos oss som Tømrer


Stillingstittel: Tømrer


 

Stillingsutlysning - tømrer


Bakke er en boligbygger, med hovedkontor og elementfabrikk på Aurskog. Vi utvikler, bygger og selger småhusprosjekter, og en viktig del av vår strategi er å ha fast ansatte tømrere med høy kompetanse og innsatsvilje. Spesialisert innendørs elementproduksjon og spesialiserte tømrerlag på byggeplass, gir oss en effektiv gjennomføring av våre prosjekter.

På grunn av stor prosjektinngang har vi nå behov for tømrere i vår elementfabrikk på Aurskog, samt våre byggeplasser på det sentrale Østlandsområdet. 

Er du tømrer eller ha lyst til å bli tømrer? Send oss en søknad i dag.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, god bonusordning og godt arbeidsmiljø. Våre ansatte nyter godt av firmahytter i Trysil, Firmahytte i Spania og årlige sosiale arrangementer.

Vi er stolte av å være sertifisert av Great Place to Work som et godt sted å jobbe.


Tømrer byggeplass

Som tømrer ute på våre boligprosjekt vil du jobbe i to-spann i et trivelig miljø. Dersom du er interessert i å jobbe hos oss, send søknad med CV til Kristian Hægeland

E-post: kristian.hageland@bakke-as.no

Mobil: +47 932 49 206

Tømrer elementfabrikk

Som tømrer i vår elementfabrikk vil du jobbe i et team på 29 mann. Dersom du er interessert i å jobbe hos oss, send søknad med CV til Daniel Jørgensen

E-post: daniel@bakke-as.no

Mobil: +47 414 50 450

Om Bakkegruppen

Bakkegruppen AS er delt i to forretningsområder med henholdsvis småhusvirksomheten Bakke AS, som er lokalisert på Aurskog med egen produksjon, samt Bakke Leiligheter AS som holder til på Skøyen i Oslo. Bakkegruppen skal de neste 10-15 årene bygge mer enn 7.000 hus og leiligheter. Frem til nå har selskapet bygget over 2000 boliger, i all hovedsak på Romerike. Selskapets fremtidige vekst vil konsentreres til områder med stor tilvekst, der etterspørselen etter nye boliger er størst.

Søk på stillingen