Nye rekkehus sentralt på Jessheim. Innholdsrike boliger med 2 bad, 2 stuer, hage med ferdigplen, takterrasse, hvitevarer og innendørs parkering.  Her bor du med kort avstand til alt du trenger!

Pris fra 5 190 000,-. 

Vi har 2 innflytningsklare boliger til salgs! Ta kontakt for privatvisning.

Velkommen!

Ta kontakt for å avtale privatvisning

Flytt rett inn!

Kjøp helt nytt og flytt rett inn. Rekkehusene står ferdigstilt og dette betyr at dersom du bestemmer deg raskt - ja, da kan du allerede begynne å pakke!

Trygghetsgaranti ved boligkjøp

Vi lanserer nå Trygghetsgaranti ved boligkjøp. Dette er et produkt vi har utviklet for at du som kjøper skal føle en økt trygghet ved kjøp av våre boliger. Trygghetsgarantien gir deg mulighet for å reservere en bolig i en avgrenset periode, skulle du angre kan du velge kansellere avtalen mot et reservasjonsgebyr*.

I tillegg gir den deg økt trygghet for å få solgt din nåværende bolig gjennom dobbeltboligforsikringen. Sannsynligvis vil du ikke trenge denne men den gir deg uansett stor grad av trygghet.

Funksjonelt og stilfullt

Sentralt på Jessheim finner du Tunet Jessheim. Her bygger vi 13 flotte rekkehus over 3 plan. I de barnevennlige og trivelige uteområder blir det fint å bo for liten og stor.

Gjennomtenkte løsninger

Velger du et rekkehus på Tunet får du gjennomtenkte planløsninger tilpasset et aktivt familieliv. Her kan du bli bedre kjent med boligene, se plantegninger og priser.

Sentralt

Rekkehusene ligger i barnevennlige og trygge omgivelser i Romsaas Allé. Her bor du i et trivelig område med gangavstand til blant annet Jessheim sentrum med sitt yrende byliv og servicetilbud, tog, matbutikker, restauranter, post, bank og øvrige forretninger.