Smestadtunet ligger ved Hektneråsen i Rælingen. Her bor du tett på naturen, men likevel nært bylivet i Lillestrøm. Området er trivelig og godt tilpasset barnefamilier med barnehager og gode skoler i umiddelbar nærhet. Boligene ligger lyst og luftig til med mulighet for herlig utsikt over Øyern.

Boligene leveres nøkkelferdige med hvitevarer og ferdigplen. Bilen parkerer du i underjordisk p-hus. 

Første salgstrinn utsolgt på første visning! Nytt salgstrinn kommer! Meld din interesse for prospekt og prisliste. 

 

Neste visninger er
Torsdag 20. august 2020 kl 17:00
Mandag 10. august 2020 kl 17:00
Ta kontakt for å avtale privatvisning

Et nytt trivelig nabolag

Smestadtunet i Rælingen er det perfekte stedet for å starte et nytt kapittel i livet med splitter nytt hus og nye gode naboer. På Smestadtunet har du skole og barnehage i umiddelbar nærhet, skogen utenfor døra og gode kollektivforbindelser. Lillestrøm ligger 10 minutter unna med bil og herfra tar toget kun 10 minutter inn til hovedstaden.

Første salgstrinn ble utsolgt på første visning! Nå forbereder vi neste trinn med nye flotte boligmodeller med størrelser fra 107 - 196 kvm BRA. Dette er moderne boliger med god standard. Vi tilrettelegger for et godt nabolag med sosiale møteplasser og lekeplasser til glede for liten og stor.

Medlemmer av BORI vil få eksklusiv forkjøpsrett før ordinær salgsstart 20. august. Er du ikke allerede BORI-medlem kan du enkelt opprette medlemskap på www.bori.no

Pris fra kr. 5.090.000 // Kun 100 000,- i forskudd.

Bakke lanserer Trygghetsgaranti ved boligkjøp

Vi lanserer nå Trygghetsgaranti ved boligkjøp. Dette er et produkt vi har utviklet for at du som kjøper skal føle en økt trygghet ved kjøp av våre boliger. Trygghetsgarantien gir deg mulighet for å reservere en bolig i en avgrenset periode, skulle du angre kan du velge kansellere avtalen mot et reservasjonsgebyr*.

I tillegg gir den deg økt trygghet for å få solgt din nåværende bolig gjennom dobbeltboligforsikringen. Sannsynligvis vil du ikke trenge denne men den gir deg uansett stor grad av trygghet.

Rælingen: perfekt for alle med en aktiv livsstil

– Vi har marka rett utenfor døra, selv om vi fortsatt er nære både Oslo og Lillestrøm. Kim og Monica Steinmo Holler har valgt å bosette seg i Rælingen. Her blir det stadig bygget flere boliger, og for beboerne er beliggenheten inntil marka helt unik.

Rælingen er en god kommune å bo i