Smestadtunet ligger ved Hektneråsen i Rælingen og vil ved ferdigstillelse bestå av flotte familieboliger med gode kvaliteter. Her bor du tett på naturen, men likevel nært bylivet i Lillestrøm. Området er trivelig og godt tilpasset barnefamilier med barnehager og gode skoler i umiddelbar nærhet. Boligene ligger lyst og luftig til med mulighet for herlig utsikt over Øyern.

Boligene leveres nøkkelferdige med hvitevarer og ferdigplen. Bilen parkerer du i egen garasje eller i underjordisk p-hus. Velkommen til Smestadtunet!

Meld interesse for å bli holdt orientert om prosjektet

Et nytt trivelig nabolag

Smestadtunet i Rælingen er det perfekte stedet for å starte et nytt kapittel i livet med splitter nytt hus og nye gode naboer. Her vil det kunne oppstå nye gode vennskap for liten og stor. På Smestadtunet har du skole og barnehage i umiddelbar nærhet, skogen utenfor døra og gode kollektivforbindelser i nærheten. Lillestrøm ligger 10 minutter unna med bil og herfra tar toget kun 10 minutter inn til hovedstaden.

Første salgstrinn består av tre flotte boligmodeller med størrelser fra 101- 195 kvm BRA. Dette er moderne, funkisinspirerte boliger med god standard. Området vil i sin helhet bebygges med 58 boliger. Vi tilrettelegger for et godt nabolag med sosiale møteplasser og lekeplasser til glede for liten og stor. Her er det bare å begynne å glede seg!

Pris fra kr. 3.995.000

Lekre Townhouse med det lille ekstra

Den største boligmodellen i første salgstrinn er en spennende Townhousemodell med det lille ekstra. Boligene får 3 (4) soverom, stor og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til kjøkkenhage og deilig balkong, samt lys og luftig loftstue med utgang til stor takterrasse. Det er deilig utsikt fra balkonger og takterrasser utover Øyern og landskapet rundt.

Husene har walk-in-closet og 3 bad hvorav et med dobbeldusj, garasje med sportsbod i egen bolig. Husene leveres selvsagt nøkkelferdige med hvitevarer inkludert.

Rælingen: perfekt for alle med en aktiv livsstil

– Vi har marka rett utenfor døra, selv om vi fortsatt er nære både Oslo og Lillestrøm. Kim og Monica Steinmo Holler har valgt å bosette seg i Rælingen. Her blir det stadig bygget flere boliger, og for beboerne er beliggenheten inntil marka helt unik.

Rælingen er en god kommune å bo i