Smestadkollen ligger ved Hektneråsen, i Rælingen kommune en kort kjøretur unna Lillestrøm. Med marka rett bak ligger alt til rette for et aktivt liv når du ønsker det. Smestadkollen vil bestå av en kombinasjon av selvbyggertomter, eneboligboliger, rekkehus og kjedede-boliger med takterrasser.

Nå kommer Smestadtunet: familievennlige rekkehus over 2-plan tilrettelagt for Husbank-finansiering. Meld interesse og vi holder deg oppdatert frem til salgsstart. Planlagt salgsstart vinteren 2019.

Eneboligene og selvbyggertomtene er utsolgt.

 

Meld interesse for å bli holdt orientert om prosjektet

Tett på marka, men likevel sentralt

Smestadkollen ligger i Rælingen kommune en kort kjøretur unna Lillestrøm, med skogen rett bak. Et liv på Smestadkollen er å investere i en god barndom, uten at det et sekund går utover de voksne i familien.

Nå lanserer vi snart nye rekkehus, midt i blinken for småbarnsfamillier. Meld interesse og vi holder deg oppdatert frem mot salgsstart som er planlagt vinteren 2019.

Funksjonelt og stilfullt

Smestadtunet består av familievennlige rekkehus. Her kan du la barna leke i trygge, bilfrie omgivelser. Husene går over to plan og inneholder to bad, et med mulighet for badekar, 4 soverom og utgang til terrasse og hage. Husene leveres nøkkelferdige med hvitevarer og ferdigplen. Her er det bare å flytte rett inn!

Rekkehusene er tilpasset kravene til Husbankfinansiering og det vil bli søkt om dette for hele prosjektet.

11 eneboliger, utsolgt på kort tid.

Smestadkollen består av 11 herskapelige eneboliger med fantastisk beliggenhet rett ved marka. Alle husene leveres med 4 soverom, hvor av ett blir et såkalt master-bedroom med eget walk-in-closet. Det blir også gode , delikate flislagte bad, noen med badekar. Kjøkkenet blir romslig med takhøye skap og hvitevarer inkludert.

Disse husene er nå utsolgt og under bygging.

Petter Andre Aure
Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF