Feltet Smestadkollen ligger ved Hektneråsen, i Rælingen kommune en kort kjøretur unna Lillestrøm. Med marka rett bak ligger alt til rette for et aktivt liv når du ønsker det. Smestadkollen vil bestå av flere delfelt med en kombinasjon av selvbyggertomter, eneboligboliger, rekkehus og kjedede-boliger med takterrasser.

Nå har vi for salg Smestadtunet: familievennlige rekkehus over 2-plan. Alle husene får 2 bad og 4 soverom, et med eget walk-in-closet, og innendørs parkering. Les mer her.

Snart kommer Smestadlia: lekre townhouse med det lille ekstra. Her får du egen avdeling for foreldrene og loftstue med herlig takterrasse for å nevne noe. Les mer her.

Alle husene leveres nøkkelferdige med hvitevarer og ferdigplen. Her kan du flytte rett inn!

 

Ta kontakt for å avtale privatvisning

Smestadtunet: funksjonelt og stilfullt .

Smestadtunet består av familievennlige rekkehus i naturskjønne omgivelser. Husene går over to plan og inneholder 2 bad, badekar, 4 soverom (et med eget walk-in-closet) og utgang til terrasse og hage.

Husene leveres nøkkelferdige med hvitevarer og ferdigplen. Her er det bare å flytte rett inn!

Smestadlia: lekre boliger med det lille ekstra.

Smestadlia består av 14 townhouse med det lille ekstra. Husene består av 3 (4) soverom, walk-in-closet, kjøkkenhage, balkong og loftstue med utgang til takterrasse, 3 bad og garasje med sportsbod. Husene leveres selvfølgelig nøkkelferdige med hvitevarer inkludert.

De første 6 husene er planlagt lagt ut for salg i av mai 2019. Meld interesse og vi holder deg oppdatert frem til salgsstart.

Tomter og eneboliger, utsolgt på kort tid.

Som første del av Smestadkollen ble det solgt ca 45 selvbyggertomter og 11 prosjekterte eneboliger som nå er under oppføring. Både tomtene og de prosjekterte eneboligene viste seg svært populære og ble utsolgt på kort tid.

Rælingen er en god kommune å bo i.

Særlig er de kjent for sin satsing på idrett og en aktiv livsstil. Se hvorfor hinderløperne Mari og Martin Weider trives så godt her:

Petter Andre Aure