Smestadkollen ligger ved Hektneråsen, i Rælingen og vil bestå av flere delfelt med flotte familieboliger.

Nå kommer Smestadlia: lekre townhouse med det lille ekstra. Her får du egen avdeling for foreldrene og loftstue med herlig takterrasse for å nevne noe. Les mer her.

Alle husene leveres nøkkelferdige med hvitevarer og ferdigplen. Her kan du flytte rett inn!

Meld interesse for å bli holdt orientert om prosjektet

Smestadlia: lekre boliger med det lille ekstra.

Smestadlia består av 14 townhouse med det lille ekstra. Husene består av 3 (4) soverom, walk-in-closet, kjøkkenhage, balkong og loftstue med utgang til takterrasse, 3 bad og garasje med sportsbod. Husene leveres selvfølgelig nøkkelferdige med hvitevarer inkludert.

De første 6 husene er planlagt lagt ut for salg i av mai 2019. Meld interesse og vi holder deg oppdatert frem til salgsstart.

Rælingen: perfekt for alle med en aktiv livsstil.

– Vi har marka rett utenfor døra, selv om vi fortsatt er nære både Oslo og Lillestrøm. Kim og Monica Steinmo Holler har valgt å bosette seg i Rælingen. Her blir det stadig bygget flere boliger, og for beboerne er beliggenheten inntil marka helt unik.

Tomter og eneboliger, utsolgt på kort tid.

Som første del av Smestadkollen ble det solgt ca 45 selvbyggertomter og 11 prosjekterte eneboliger som nå er under oppføring. Både tomtene og de prosjekterte eneboligene viste seg svært populære og ble utsolgt på kort tid.

Rælingen er en god kommune å bo i.

Særlig er de kjent for sin satsing på idrett og en aktiv livsstil. Se hvorfor hinderløperne Mari og Martin Weider trives så godt her:

Petter Andre Aure