Smestadkollen ligger ved Hektneråsen, i Rælingen kommune en kort kjøretur unna Lillestrøm. Med marka rett bak ligger alt til rette for et aktivt liv når du ønsker det. Smestadkollen vil bestå av en kombinasjon av selvbyggertomter og herskapelige eneboligboliger. Det planlegges også for rekkehus og kjedede-eneboliger noe lengre frem i tid.
Prosjektet er utsolgt og ferdigstilt

Funksjonelt og stilfullt

Smestadkollen ligger i Rælingen kommune en kort kjøretur unna Lillestrøm, med skogen rett bak. Et liv på Smestadkollen er å investere i en god barndom, uten at det et sekund går utover de voksne i familien.

Tett på marka, men likevel sentralt

Smestadkollen består av 11 herskapelige eneboliger med fantastisk beliggenhet rett ved marka. Her kan du nyte utsikt over Øyern, spenne på deg skiene rett utenfor døren samtidig som du kun er en kort kjøretur unna det urbane livet i Lillestrøm og Oslo.

God standard, men skape gjerne din egen stil.

Alle husene leveres med 4 soverom, hvor av ett blir et såkalt master-bedroom med eget walk-in-closet. Det blir også gode , delikate flislagte bad, noen med badekar. Kjøkkenet blir romslig med takhøye skap og hvitevarer inkludert.

Vi leverer god standard, men det blir også muligheter for tilpasninger slik at du kan skape drømmehjemmet du ønsker deg gjennom gode tilvalgsmuligheter.

Alle husene leveres med garasje, ferdigplen og deilige uteplasser avhengig av mulighetene tomten byr på.

Petter Andre Aure
Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF