Smestadkollen ligger ved Hektneråsen, i Rælingen og vil bestå av flere delfelt med flotte familieboliger. Her bor du tett på naturen, men likevel ikke langt unna bylivet i Lillestrøm eller Oslo. Området preges av godt bomiljø med flere barnehager og gode skoler i nærheten. Boligene ligger lyst og luftig til med mulighet for herlig utsikt over Øyern.

Snart kommer Smestadlia: lekre townhouse med det lille ekstra. Her får du egen avdeling for foreldrene og loftstue med herlig takterrasse for å nevne noe. Pris fra 7 990 000,-. Les mer her.

Alle husene leveres nøkkelferdige med hvitevarer og ferdigplen. Her kan du flytte rett inn!

Meld interesse for å bli holdt orientert om prosjektet

Smestadlia: lekre boliger med det lille ekstra.

Smestadlia består av 14 townhouse med det lille ekstra. Husene består av 3 (4) soverom, stor og åpen stue-kjøkkenløsning med utgang til kjøkkenhage og deilig, balkong, samt lys og luftig loftstue med utgang til stor takterrasse. Det er deilig utsikt fra både balkonger og takterrassen over Øyern og landskapet rundt.

Husene består videre av walk-in-closet og 3 bad hvorav et med dobbeldusj, garasje med sportsbod i egen bolig.

Husene leveres selvfølgelig nøkkelferdige med hvitevarer inkludert.

De første 6 husene er planlagt lagt ut for salg høsten 2019. Meld interesse og vi holder deg oppdatert frem til salgsstart.

Rælingen: perfekt for alle med en aktiv livsstil.

– Vi har marka rett utenfor døra, selv om vi fortsatt er nære både Oslo og Lillestrøm. Kim og Monica Steinmo Holler har valgt å bosette seg i Rælingen. Her blir det stadig bygget flere boliger, og for beboerne er beliggenheten inntil marka helt unik.

Tomter og eneboliger, utsolgt på kort tid.

Som første del av Smestadkollen ble det solgt ca 45 selvbyggertomter og 11 prosjekterte eneboliger som nå er under oppføring. Både tomtene og de prosjekterte eneboligene viste seg svært populære og ble utsolgt på kort tid.

Rælingen er en god kommune å bo i.

Særlig er de kjent for sin satsing på idrett og en aktiv livsstil. Se hvorfor hinderløperne Mari og Martin Weider trives så godt her:

Petter Andre Aure
Eiendomsmegler