Velkommen til Nannestad!

Smedhagen Park ligger i idylliske omgivelser i Nannestad sentrum.Nannestad ligger i den nordvestre delen av Øvre Romerike. Kommunen ligger i ca 10 min. kjøreavstand fra Oslo Lufthavn Gardermoen og har gode forbindelser til Oslo, ca 45 min. unna. Nannestads kommunes slagord er treffende; "med nærhet til alt!". Kommunen har et areal på 341 kvadratkilometer og et innbyggertall på ca. 13000. De fire tettstedene Maura, Åsgreina, Holter og Nannestad sentrum er alle preget av gode bomiljø og et offentlig tilbud.

Barne, ungdoms og Nannestad VGS ligger i nærområde som også inneholder flere barnehager - både private og kommunale. Idrettshallen og fotballbanen ligger 4 min. gange fra Smedhagen Park. 

Ønskes bruk av off. kommunikasjon så nås bussholdeplassen med 2 min. gange. Innen 3-4 min. gange finnes forretningssenter med stor dagligvare forretning - Rema 1000, trimsenter, Vinmonopol, Apotek m.m. 

Nannestad har et bredt tilbud for aktive mennesker, mot vest ligger Romeriksåsene med flotte rekreasjonsområder sommer som vinter. Her finner du også flotte sykkelstier, skiløyper, bade- og fiskevann. Det finnes mil etter mil med velpreparerte langrennsløyper i Romeriksåsene og på Nordåsen. Alpinbakke - Åslia ligger 7-8 min. unna med bil.

Nannestad er en naturskjønn og vakker bygd hvor det er fredelig og godt å bo. 

For et bredere tilbud av servicefunksjoner og innkjøp er det kun 10 min. med bil til Jessheim sentrum, her finnes bl.a. Jessheim storsenter med 145 butikker, spisesteder, kulturhus og kino. 


Tidsavstander i bil:

Jessheim ca. 15 minutter
Gardermoen ca. 10 minutter
Lillestrøm ca. 35 minutter
Oslo S. ca. 45 minutter