Smedhagen Park består av lyse og praktiske leiligheter sentralt i Nannestad sentrum.  Det er kun 4 ledige leiligheter igjen i dette salgstrinnet.

Alle leilighetene har balkong eller terrasse og mulighet for innendørs parkering så du kan gå trygt og tørrskodd inn i boligen. Det er mulighet for gunstig finansiering gjennom Husbanken.

Ta kontakt for å avtale privatvisning

Velkommen til Smedhagen Park!

Unn deg selv en ny start, og nyt den deilige følelsen av å flytte inn i en bolig hvor alt er nytt, moderne og lekkert. I en nybolig finner du ingen spikerhull i veggene fra forrige eier, og ingen irriterende skjevheter.

Alt er bygget etter de siste bygningsforskrifter og krav. I tillegg til boligen, er også nabolaget nytt.

Finn din drømmeleilighet

Smedhagen Park består av lyse og trivelige 2-, 3- eller 4-roms leiligheter. Alle med private uteplasser og mulighet for innendørs parkering. Finn din drømmeleilighet i boligvelgeren.

Du vil trives i Nannestad

Bølgende kornåkrer og langstrakte åser. Nannestad er en naturskjønn og vakker bygd i den nordvestre delen av Øvre Romerike. Nannestad er en kommune i kraftig vekst. Per i dag bor det ca 13 000 innbyggere, men tallet forventes å vokse med ca 30% de neste 20 årene

Gunstig Husbankfinansiering

Har du mulighet til å finansiere boligen din i Husbanken, bør du gripe den med begge hender. Ingen andre boliglån er nemlig i nærheten av å ha så gunstige betingelser. Men nesten like viktig er det at Husbanken sikrer at du får en bolig som tilfredsstiller strenge krav til kvaliteten på huset ditt. I Smedhagen Park kan vi tilby mulighet for Husbankfinansiering på de fleste leilighetene.

Petter Andre Aure
Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF