Skogmo Park – er kanskje det hyggeligste stedet du kan bo på Jessheim.

Skogmo Park ligger 500 meter i gangavstand fra togstasjonen og Jessheim sentrum og likevel midt i det du trenger for å lade batteriene. Her får du i praksis det beste fra begge verdener. Her er det like raskt å rusle til butikken som å gå en tur i skogen enten det til fots, på sykkel eller på ski.

Velkommen til Skogmo Park. Mer bolig – mer trivsel.

Leiligheter fra 46 - 120 kvm // 2- til 4+ -roms // 1. byggetrinn består av 148 leiligheter // Store balkonger // Heis til leilighetsplan // Vannbåren gulvvarme // Hvitevarer inkludert

Neste visninger er
Søndag 17. november 2019 kl 13:30-14:30
Ta kontakt for å avtale privatvisning

Sentralt og hyggelig.

Fra leiligheten din kan du rusle til Jessheim sentrum som byr på sjarmerende spisesteder, et storsenter med et stort og variert utvalg av butikker. Her finner du også eget bibliotek, kulturskole og et trivelig kulturhus hvor det vise filmer, teater og dans. Jessheim er et hyggelig sentrum for kulturbegivenheter.

Nytt, men etablert.

Uttrykket ”det beste fra to verdener” kan her brukes med rette. Her flytter du inn i en ny bolig i et etablert villastrøk. Infrastrukturen med nærhet til butikker, skoler og barnehager er prøvd ut gjennom flere år og fungerer fint.

Samtidig får du en bolig som er bygget etter de nyeste byggeforskrifter, det gir gode boliger med godt klima inne og ute.

Gunstig Husbankfinansiering

Skogmo Park tlbys husbankfinansiering på alle leiligheter i A, B og C-bygget, og på 2- og 3-roms i D-bygget Husbanken tilbyr svært gunstig rente noe som gir deg som boligeier mulighet for lave, månedlige bokostnader.

Så aktiv som du vil.

På Skogmo Park har du tilgang til fritidsaktiviteter på alle kanter. Du får turstier og lysløyper rett utenfor døra. Liker du å trene innendørs finner du flere treningssentre og Jessheim stadion med bl.a. fotballbaner, ishall, flerbrukshall, friidrettsstadion i nærheten. Det bygges også ny svømmehall i nærheten av Jessheim Stadion med bl.a. 6 svømmebasseng, sklier og badstuer.

Byliv og naturopplevelser

Da vi ble tildelt oppdraget Skogmo Park, ønsket vi å skape et unikt prosjekt med forankring i beliggenheten mellom byen og marka. Målet var har vært å skape noe nytt, et bomiljø med høy kvalitet og spennende materialer og utforming i en av Norges raskest voksende byer.

Vi vil skape liv mellom blokkene

- Vi vil skape liv mellom blokkene. Her skal det være trygt og moro for barna å leke, og attraktivt for voksne å spasere gjennom og oppholde seg utendørs. Variasjon i utforming av hvert gårdsrom gir identitet og tilhørighet.

Spennende og sentralt

– 8 min fra resten av verden.

Lene Helland Markegård
Eiendomsmegler/Daglig leder
Tom Z. Bliksmark
Eiendomsmegler