Skogmo Park – er kanskje det hyggeligste stedet du kan bo på Jessheim.

Leiligheter fra 46 - 120 kvm // 2- til 4+ -roms // Husbankfinansiering // 100 000,- i forskudd // Hvitevarer inkludert // Store balkonger // Heis til leilighetsplan // Vannbåren gulvvarme // 1. byggetrinn består av 148 leiligheter.

Du kan lese mer om trygge visninger her.

Neste visninger er
Torsdag 28. mai 2020 kl 19:00-20:00
Ta kontakt for å avtale privatvisning

Bli med inn i råbyggene!

Torsdag 28. Mai inviterer vi til råbyggvisning på Skogmo Park. Vi skal opp i 4. etasje og her får du sett utsikten og opplevd byggene fra innsiden.

Hjertelig velkommen!

Trygghetsgaranti

I dagens situasjon kan mange oppleve usikkerhet rundt egen økonomi. Usikkerheten kan medføre at man ikke tør å realisere drømmen om ny bolig. Vi i Bakke ønsker at du som boligkjøper skal slippe den bekymringen.

Vi lanserer derfor Trygghetsgarantien som gir deg mulighet for å reservere en bolig i en avgrenset periode. I tillegg gir den deg trygghet for at du får solgt din nåværende bolig gjennom dobbeltboligforsikring.

Beveg deg gjennom Skogmo Park!

Vi vil gjerne vise deg hvordan boligene vil se ut ved ferdigstillelse og har derfor laget en 3D-visualisering av prosjektet som lar deg bevege deg mellom byggene. Her kan du velge mellom ulike kameravinkler og navigere selv.

Nytt, men etablert.

Uttrykket ”det beste fra to verdener” kan her brukes med rette. Her flytter du inn i en ny bolig i et etablert villastrøk. Infrastrukturen med nærhet til butikker, skoler og barnehager er prøvd ut gjennom flere år og fungerer fint.

Samtidig får du en bolig som er bygget etter de nyeste byggeforskrifter, det gir gode boliger med godt klima inne og ute.

Sentralt og hyggelig.

Skogmo Park ligger 500 meter i gangavstand fra togstasjonen og Jessheim sentrum og likevel midt i det du trenger for å lade batteriene. Her får du i praksis det beste fra begge verdener. Her er det like raskt å rusle til butikken som å gå en tur i skogen enten det til fots, på sykkel eller på ski.

– Det kommer til å bli et tiltalende område.

– Vi har vært litt på utkikk etter prosjekter vi likte, og jeg har visst om Skogmo Park en stund. Da vi kikket på det bestemte vi oss for at det passer oss godt. Prosjektet er veldig fint, og det kommer til å bli et tiltalende område, sier Stein Borgen som har kjøpt leilighet i Skogmo Park.

Gunstig Husbankfinansiering

Skogmo Park tilbyr husbankfinansiering på alle leiligheter i A, B og C-bygget, og på 2- og 3-roms i D-bygget. Husbanken tilbyr svært gunstig rente noe som gir deg som boligeier mulighet for lave, månedlige bokostnader.

Så aktiv som du vil.

På Skogmo Park har du tilgang til fritidsaktiviteter på alle kanter. Du får turstier og lysløyper rett utenfor døra. Liker du å trene innendørs finner du flere treningssentre og Jessheim stadion med bl.a. fotballbaner, ishall, flerbrukshall, friidrettsstadion i nærheten. Det bygges også ny svømmehall i nærheten av Jessheim Stadion med bl.a. 6 svømmebasseng, sklier og badstuer.

Byliv og naturopplevelser

Da vi ble tildelt oppdraget Skogmo Park, ønsket vi å skape et unikt prosjekt med forankring i beliggenheten mellom byen og marka. Målet var har vært å skape noe nytt, et bomiljø med høy kvalitet og spennende materialer og utforming i en av Norges raskest voksende byer.

Vi vil skape liv mellom blokkene

- Vi vil skape liv mellom blokkene. Her skal det være trygt og moro for barna å leke, og attraktivt for voksne å spasere gjennom og oppholde seg utendørs. Variasjon i utforming av hvert gårdsrom gir identitet og tilhørighet.

Spennende og sentralt

– 8 min fra resten av verden.