Skogmo Park – er kanskje det hyggeligste stedet du kan bo på Jessheim.

Solrikt, rolig og naturnært, men bare 500 meter fra sentrum og togstasjonen. Uteplassene blir opparbeidet som gårdstun med direkte tilknytning til marka og flotte turløyper. Første byggetrinn består av 148 leiligheter som leveres nøkkelferdige med hvitevarer, vannbåren gulvvarme og private uteplasser inkludert.

Besøk vår visningsleilighet! Følg innkjøring til Fjellveien fra Algarheimsveien.  

Priser fra: 3 000 000

Soverom: 1-3

Kvm: 46 - 120,5 

Se boligvelger her

Neste visninger er
Tirsdag 19. januar 2021 kl 19:00
Ta kontakt for å avtale privatvisning

Visningsleiligheten står klar!

Nå kan du bli med inn i en møblert visningsleilighet.

Trivelig 4-roms i 1. etasje i Hus C.

Ta kontakt for en privatvisning eller møt opp til oppsatt tidspunkt.

Bli med på råbyggvisning!

Det ble dessverre ingen råbyggvisning på Skogmo Park akkurat nå, men vi har tatt med oss kameraet inn i byggene for å gi deg en digital råbyggvisning. Ta en kikk!

Jessheims hyggeligste boligområde?

På Skogmo Park har du tilgang til fritidsaktiviteter på alle kanter og du får turstier og lysløyper rett utenfor døra.

Her kan du sove støyfritt med vinduet åpent og likevel kunne rusle til sentrum og togstasjonen på 5-10 minutter.

Et bredt utvalg leiligheter

Leilighetene er utformet for å passe alle. Ved å organisere bygningene i åpne kvartaler, spiller vi på referanser til det urbane samtidig som boligene får kontakt til de vakre omgivelsene.

Leilighetene leveres nøkkelferdige med hvitevarer, vannbåren gulvvarme og private uteplasser inkludert i prisen.

– Det kommer til å bli et tiltalende område.

– Vi har vært litt på utkikk etter prosjekter vi likte, og jeg har visst om Skogmo Park en stund. Da vi kikket på det bestemte vi oss for at det passer oss godt. Prosjektet er veldig fint, og det kommer til å bli et tiltalende område, sier Stein Borgen som har kjøpt leilighet i Skogmo Park.

Byliv og naturopplevelser

Da vi ble tildelt oppdraget Skogmo Park, ønsket vi å skape et unikt prosjekt med forankring i beliggenheten mellom byen og marka. Målet var har vært å skape noe nytt, et bomiljø med høy kvalitet og spennende materialer og utforming i en av Norges raskest voksende byer.

Vi vil skape liv mellom blokkene

- Vi vil skape liv mellom blokkene. Her skal det være trygt og moro for barna å leke, og attraktivt for voksne å spasere gjennom og oppholde seg utendørs. Variasjon i utforming av hvert gårdsrom gir identitet og tilhørighet.

Sentralt og hyggelig.

Skogmo Park ligger 500 meter i gangavstand fra togstasjonen og Jessheim sentrum og likevel midt i det du trenger for å lade batteriene. Her får du i praksis det beste fra begge verdener. Her er det like raskt å rusle til butikken som å gå en tur i skogen enten det til fots, på sykkel eller på ski.

Trygghetsgaranti

Bakkes trygghetsgaranti er utviklet for at du som kjøper skal føle økt trygghet ved kjøp av våre boliger - og ved salg av din nåværende bolig.

Gunstig finansiering hos Husbanken

Alle leiligheter i hus A, B og C, samt utvalgte leiligheter i hus D og E. Se prislisten for ytterligere informasjon.

Så aktiv som du vil.

På Skogmo Park har du tilgang til fritidsaktiviteter på alle kanter. Du får turstier og lysløyper rett utenfor døra. Liker du å trene innendørs finner du flere treningssentre og Jessheim stadion med bl.a. fotballbaner, ishall, flerbrukshall, friidrettsstadion i nærheten. Det bygges også ny svømmehall i nærheten av Jessheim Stadion med bl.a. 6 svømmebasseng, sklier og badstuer.

Spennende og sentralt

– 8 min fra resten av verden.