Det er en deilig følelse å overta en splitter ny bolig hvor alt er nytt, lyst og lekkert. Boligene våre leveres med hvitmalte flater, som et nytt og blankt lerret. Nå har du anledning til å fylle det med innhold og skape akkurat det hjemmet du drømmer om!

Vi feirer ferdigstillelsen av Lund Vest med gavekort

Vi er i sluttfasen med 4 års utbygging av Lund Vest og vi ønsker med dette å feire med gavekort pålydende kr. 50 000,- til våre siste nye boligkjøpere.*

*Dette gjelder kontraktssignering for den siste usolgte boligen i boligprosjektet.

Som vår boligkjøper får du en lekker bolig med mulighet for meget gunstig Husbankfinansiering! Ta kontakt for boligvisning.

En planløsning tilpasset et familieliv

Boligene har store glassflater som gir godt med lys. De romslige oppholdsrommene er godt tilrettelagt for et aktivt familieliv, og med to flislagte bad, 4 soverom og oppbevaringsplass i innvendig og utvendig bod har dere plass til det dere måtte trenge. Garasjen er i tilknytning til boligen.

En komplett bolig

Våre boliger leveres komplett og nøkkelferdige med hvitevarer fra Sigdal, sentralstøvsuger, ferdigplen og asfaltert oppkjørsel. Når du overtar nøkkelen til din splitter nye bolig kan du begynne å bo fra første dag.

Ut i det grønne

Alle boligene får private uteplasser i tillegg til opparbeidet utomhusområde med felles lekeplasser. Ta med kaffekoppen og nyt de idylliske omgivelsene utenfor døra di.