Like ved Spydeberg sentrum bygger vi Lund Vest, et nytt og trivelig nabolag bestående av kjedede boliger over to plan. Husene leveres nøkkelferdige med hvitevarer, peisovn, asfaltert oppkjørsel og ferdigplen. Flere av boligene er innflyttingsklare. Kom og se!

Ta kontakt for å avtale privatvisning

Hvilken stil ønsker du - funkis eller klassisk?

Velg mellom to boligvarianter på Lund Vest. Liker du funkisstil best har vi en variant med et spennende uttrykk og stor takterrasse. Liker du bedre den klassiske varianten kan vi tilby en type med mer herskapelig preg og flere kvadratmeter å boltre seg på. Valget, det er ditt!

Alle boligene leveres komplett med hvitevarer, peisovn, sentralstøvsuger, ferdigplen og asfaltert innkjørsel. Her kan du med andre ord begynne å bo fra første dag!

Gunstig Husbankfinansiering

Har du mulighet til å finansiere boligen din i Husbanken, bør du gripe den med begge hender. Ingen andre huslån er nemlig i nærheten av å ha så gunstige betingelser. Men nesten like viktig er det at Husbanken sikrer at du får en bolig som tilfredsstiller strenge krav til kvaliteten på huset ditt.

Funksjonelt og stilfullt

Hvordan ønsker du å innrede? Med en splitter ny bolig har du en glimrende mulighet til å skape akkurat det hjemmet du ønsker deg. 

Alle husene leveres med hvite flater og trestavs eikeparkett som standard. Badene er flislagte med varme i gulvet. På kjøkkenet følger hvitevarene med. Her kan du glede deg til å innrede uten å måtte tenke på alt annet.

Landlig idyll

Området vurderes av lokalkjente som både trygt og godt, og ideelt for småbarnsforeldre. Her finner du både skogen og lekeplasser rett utenfor døren.

At det i tillegg er gode kollektivforbindelser inn til hovedstaden, gjør dette til et attraktivt sted å bo!

Dette er Spydebergs svar på "Lyckliga gatan"

På Lund Vest har det i følge de som bor der blitt etablert et veldig godt nabolag der man hjelper hverandre og hygger seg sammen. Siw Pessar og Henrik Haugen forteller hver sin historie om hvorfor de trives så godt her.