Like ved Spydeberg sentrum er vi nå i sluttfasen av utbyggingen av Lund Vest, et nytt, trivelig nabolag bestående av kjedede boliger over to plan. Husene leveres nøkkelferdige med hvitevarer, peisovn, asfaltert oppkjørsel og ferdigplen. Prosjektet er nå utsolgt.

Prosjektet er utsolgt og ferdigstilt

En lekker klassisk bolig

Boligene har et lekkert klassisk uttrykk med god planløsning tilpasset et optimalt familieliv. Her får du store og romslige oppholdsrom med delikat kjøkken fra Sigdal med hvitevarer inkludert. Boligen har to flislagte baderom, 4 soverom og godt med oppbevaringsplass i innvendig og utvendig bod. Garasje i tilknytning til boligen.

Boligene leveres med sentralstøvsuger - for et bedre inneklima og peisovn, samt ferdigplen og asfaltert innkjørsel. Her kan du og din familie flytte rett inn og begynne å bo fra første dag.

Gunstig Husbankfinansiering

Har du mulighet til å finansiere boligen din i Husbanken, bør du gripe den med begge hender. Ingen andre huslån er nemlig i nærheten av å ha så gunstige betingelser. Men nesten like viktig er det at Husbanken sikrer at du får en bolig som tilfredsstiller strenge krav til kvaliteten på huset ditt. Rente per tiden 1,5 %.

Funksjonelt og stilfullt

Hvordan ønsker du å innrede? Med en splitter ny bolig har du en glimrende mulighet til å skape akkurat det hjemmet du ønsker deg. 

Alle husene leveres med hvite flater og trestavs eikeparkett som standard. Badene er flislagte med varme i gulvet. På kjøkkenet følger hvitevarene med. Her kan du glede deg til å innrede uten å måtte tenke på alt annet.

Landlig idyll

Området vurderes av lokalkjente som både trygt og godt, og ideelt for småbarnsforeldre. Her finner du både skogen og lekeplasser rett utenfor døren.

At det i tillegg er gode kollektivforbindelser inn til hovedstaden, gjør dette til et attraktivt sted å bo!

Dette er Spydebergs svar på "Lyckliga gatan"

På Lund Vest har det i følge de som bor der blitt etablert et veldig godt nabolag der man hjelper hverandre og hygger seg sammen. Siw Pessar og Henrik Haugen forteller hver sin historie om hvorfor de trives så godt her.