Linjekvartalet, Sørumsand - Et spennende bygg med flotte 2, 3 og 4-roms leiligheter hvor balkong, gulvvarme og hvitevarer er inkludert. 

Innflytting fra juni!

Vi ønsker trygge visninger under koronautbruddet og ber deg vennligst om å  ta direkte kontakt med megler for å melde deg på visning.

Meld deg på visning her.

Velkommen!

 

Neste visninger er
Tirsdag 14. april 2020 kl 14:00-15:00
Ta kontakt for å avtale privatvisning

Lekre leiligheter som snart er innflyttingsklare

Med kun 26 minutter med tog til Oslo S er vakre Sørumsand både sentralt og landlig. Midt i smørøyet ligger Linjekvartalet.

Toppleiligheter med flott utsikt

Fantastisk utsikt, smarte planløsninger og nymoderne arkitektur.

Stilren arkitektur

Leilighetene i Linjekvartalet, salgstrinn 2 får stilren arkitektur med luftige balkonger. Prosjektet har høy teknisk standard, og alle leilighetene får fjernvarme og balansert ventilasjon med varmegjenvinner - for å nevne noe.​

Et godt sted å bo

Leilighetene vil få mye lys fra store glassflater noe som gir en lys og moderne atmosfære inne. Flere av leilighetene vil i tillegg få store private takterrasser med fantastiske sol- og utsiktsforhold! I kjelleren blir det eget parkeringsanlegg med heis og adgang direkte til etasjeplan.

Midt i smørøyet på Sørumsand

På Linjekvartalet bor du midt i smørøyet på Sørumsand. Her finner du alt du trenger rett utenfor døra, som dagligvarebutikker, helsesenter, kulturhus, kafeer og treningssenter. Snakk om praktisk beliggenhet!

Sørumsand byr også på vakker natur med gode turmuligheter både sommer som vinter. Du kan vandre langs blåmerkede stier, sykle langs de mange skogsbilvegene eller bade i et stille skogsvann. Vinterstid kjøres det opp mange skiløyper, og i tillegg finner du også lysløyper her.

Et godt sted å bo! Velkommen hjem til Linjekvartalet