Linjekvartalet, Sørumsand - Et spennende bygg med flotte 2, 3 og 4-roms leiligheter hvor balkong, gulvvarme og hvitevarer er inkludert. 

Innflytting fra juni!

 

Neste visninger er
Tirsdag 26. mai 2020 kl 18:00-19:00
Ta kontakt for å avtale privatvisning

Trygghetsgaranti

I dagens situasjon kan mange oppleve usikkerhet rundt egen økonomi. Usikkerheten kan medføre at man ikke tør å realisere drømmen om ny bolig. Vi i Bakke ønsker at du som boligkjøper skal slippe den bekymringen.

Vi lanserer derfor Trygghetsgarantien som gir deg mulighet for å reservere en bolig i en avgrenset periode. I tillegg gir den deg trygghet for at du får solgt din nåværende bolig gjennom dobbeltboligforsikring.

Bli med inn i visningsleiligheten!

Det nærmer seg innflytting. Vil du se? Bli med inn i leilighet 409.
Leiligheten har romslig balkong, åpen stue/kjøkken-løsning, to bad og tre soverom - evt. kontor eller TV-stue om du heller ønsker det.

Lekre leiligheter som snart er innflyttingsklare

Med kun 26 minutter med tog til Oslo S er vakre Sørumsand både sentralt og landlig. Midt i smørøyet ligger Linjekvartalet.

Toppleiligheter med flott utsikt

Fantastisk utsikt, smarte planløsninger og nymoderne arkitektur.

Stilren arkitektur

Leilighetene i Linjekvartalet, salgstrinn 2 får stilren arkitektur med luftige balkonger. Prosjektet har høy teknisk standard, og alle leilighetene får fjernvarme og balansert ventilasjon med varmegjenvinner - for å nevne noe.​

Et godt sted å bo

Leilighetene vil få mye lys fra store glassflater noe som gir en lys og moderne atmosfære inne. Flere av leilighetene vil i tillegg få store private takterrasser med fantastiske sol- og utsiktsforhold! I kjelleren blir det eget parkeringsanlegg med heis og adgang direkte til etasjeplan.

Midt i smørøyet på Sørumsand

På Linjekvartalet bor du midt i smørøyet på Sørumsand. Her finner du alt du trenger rett utenfor døra, som dagligvarebutikker, helsesenter, kulturhus, kafeer og treningssenter. Snakk om praktisk beliggenhet!

Sørumsand byr også på vakker natur med gode turmuligheter både sommer som vinter. Du kan vandre langs blåmerkede stier, sykle langs de mange skogsbilvegene eller bade i et stille skogsvann. Vinterstid kjøres det opp mange skiløyper, og i tillegg finner du også lysløyper her.

Et godt sted å bo! Velkommen hjem til Linjekvartalet