Vakre Fabeltunet byr på alt en kan ønske seg - og litt til.

 

Alle leilighetene på Fabeltunet leveres med hvitevarer, gulvvarme og privat balkong. Kunne du tenkte deg enda litt mer? - Hva med privat takterrasse og heis direkte inn i boligen din?

Disse leilighetene byr på nettopp dette.

Hus A

Denne moderne og energieffektive leiligheten ligger i 5. etasje i Hus A. Her får du privat takterrasse på hele 57 (!) kvm. i tillegg til balkong.

Heisen tar deg direkte inn i boligen og Febeltunets smarte planløsninger gjør dette til en naturlig entré uten å være sjenerende fra innsiden av boligen.

Dette er den siste leiligheten med både heis og privat takterrasse i Hus A - får du bestemt deg raskt?

Hus B

Vi har tre ledige leiligheter med privat takterrasse og heis direkte inn i boligen i Hus B - B502, B404 og B406.

Leilighetene ligger i 4.- og 5. etasje og får rikelig med sol på både balkong og takterrasse.

I likhet med leiligheten i Hus A tar heisen deg direkte inn i boligen. De smarte planløsningene gjør dette til en naturlig entré uten å være sjenerende fra innsiden av boligen.


Moderne og stilfulle leiligheter

I de moderne og energieffektive boligene blir det lagt opp til en god grunnstandard på alt fra fliser og parkett til kjøkken, stue og bad.

For deg som ønsker å sette ditt personlige preg på boligen, så blir det gode muligheter for dette gjennom tilvalgsløsninger.

Her kan du parkere bilen din innendørs

Bilen parkerer du tørt, trygt og praktisk i p-anlegget.

Her vil det også forberedes for ladepunkt for elbil og dersom du ikke har egen bil - ja, da kan du benytte deg av en praktisk bildelingstjeneste hvor lånebilene venter på deg i p-anlegget.