Nye moderne leiligheter

Alle leilighetene får store vindusflater og private uteplasser - noen med utsikt mot elven. Alle leilighetene får behagelig oppvarming fra vannbåren gulvvarme i kjøkken, stue og gang, mens bad får elektriske varmekabler. Det blir balansert ventilasjon med varmegjenvinning, - godt for innemiljøet, og samtidig økonomisk gunstig.

God standard

Standarden er gjennomgående solid med 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett i oppholdsrom. På badene blir det lekre lysegrå 30x30 cm fliser på gulv (5x5 cm i dusjsone) og 30x60 cm flis på vegg. Kjøkkenet, i hvit utførelse, blir levert av Sigdal og inkluderer hvitevarer fra Whirlpool eller tilsvarende. I tillegg er det selvsagt mulighet for en rekke tilvalg, innen gitte frister - så du kan skape din drømmebolig!

Det blir parkeringskjeller under bakken, med sportsbod til ski og sykler i kjeller eller på loft. De som kjøper 3- eller 4-roms leilighet får med 1 p-plass i garasjekjeller (se prisliste).

 

Moderne arkitektur

Arkitekturen er moderne, men likevel tradisjonell og bygges opp som egne tun som skaper koselige gårdsrom for beboerne. Videre har man valgt utstrakt bruk av treverk i bebyggelsen - et lite nikk til stedets ærverdige historie. Det blir leiligheter over både ett og to plan. Sistnevnte med ekstra takhøyde.

Ditt nye fristed.