Bakkegruppen er opptatt av å gi noe tilbake til lokalsamfunnet og deler hvert år ut 1 million kroner i sponsormidler.

 

For året 2020 vil vi ikke dele ut nye sponsormidler, men viderefør våre allerede inngåtte sponsorater. Vi gleder oss over samarbeid med blant annet motorsport-talentet Dennis Hauger, Frogner IL, UllKisa Håndball og Fet IL med flere. 

Vi bygger hjem du vil hjem til. Det forplikter.

En viktig del av det å trives handler om gode fritidstilbud innen idrett og kultur. Vi sponser først og fremst breddetilbud for barn og unge, men kan også være med å gjøre reisen enklere for enkeltindivider.

Fyll inn skjemaet under og beskriv hvem dere er, hva dere vil bruke pengene til og hvordan Bakke vil oppnå synlighet for merkevaren.

Midler for 2020 er nå delt ut. 

Noen sponsorhistorier:

Stolt sponsor til UllKisa Håndball

Bakke har inngått en 3-årig sponsoravtale med UllKisa Håndball. Det gjør vi fordi vi ønsker å bidra til gode oppvekstmiljøer i områdene vi utvikler boliger. Denne gangen falt valget på UllKisa Håndball. UllKisa Håndball er en av landets største håndballklubber med over 700 medlemmer og over 500 aktive spiller på mer enn lag.

Bakke er stolt sponsor av Dennis Hauger

Det er ingen hemmelighet at Bakke er stolt av å sponse det norske motorsport-talentet Dennis Hauger. Dennis er en fantastisk ambassadør for sporten og på god vei til å bli Norges aller første sjåfør og superstjerne i Formel 1-sirkuset! Han er allerede en av verdens beste gokart-sjåfører, og har signert en drømmeavtale med et av de desidert største lagene i Formel 1, Red Bull.

Bakke er stolt sponsor av Gressvikjoggen

GIF-joggen er et lokalt lavterskeltilbud for alle som har lyst til å være aktive i regi av Gressvik Idretts Forening.

Gressvik ligger utenfor Fredrikstad. Her har Bakkegruppen sammen med SPG boligprosjektet Bruket Brygge. Bruket Brygge består av 150 lekre leiligheter på elvebredden.