Bakkegruppen er opptatt av å gi noe tilbake til lokalsamfunnet og deler hvert år ut 1 million kroner i sponsormidler.

 

Årets sponsormidler er nå delt ut og vi gleder oss over samarbeid med blant annet motorsport-talentet Dennis Hauger, Frogner IL, Fet IL med flere. 

Vi bygger hjem du vil hjem til. Det forplikter.

En viktig del av det å trives handler om gode fritidstilbud innen idrett og kultur. Vi sponser først og fremst breddetilbud for barn og unge, men kan også være med å gjøre reisen enklere for enkeltindivider.

Fyll inn skjemaet under og beskriv hvem dere er, hva dere vil bruke pengene til og hvordan Bakke vil oppnå synlighet for merkevaren.

Midler for 2020 er nå delt ut. 

Noen sponsorhistorier:

Stolt sponsor til UllKisa Håndball

Bakke har inngått en 3-årig sponsoravtale med UllKisa Håndball. Det gjør vi fordi vi ønsker å bidra til gode oppvekstmiljøer i områdene vi utvikler boliger. Denne gangen falt valget på UllKisa Håndball. UllKisa Håndball er en av landets største håndballklubber med over 700 medlemmer og over 500 aktive spiller på mer enn lag.

Bakke er stolt sponsor av Dennis Hauger

Det er ingen hemmelighet at Bakke er stolt av å sponse det norske motorsport-talentet Dennis Hauger. Dennis er en fantastisk ambassadør for sporten og på god vei til å bli Norges aller første sjåfør og superstjerne i Formel 1-sirkuset! Han er allerede en av verdens beste gokart-sjåfører, og har signert en drømmeavtale med et av de desidert største lagene i Formel 1, Red Bull.

Bakke er stolt sponsor av Gressvikjoggen

GIF-joggen er et lokalt lavterskeltilbud for alle som har lyst til å være aktive i regi av Gressvik Idretts Forening.

Gressvik ligger utenfor Fredrikstad. Her har Bakkegruppen sammen med SPG boligprosjektet Bruket Brygge. Bruket Brygge består av 150 lekre leiligheter på elvebredden.

Bakke er stolt av OCR utøver Mari Weider og familie.

Året 2014 kom hinderløp til Norge. Etter 2 løp var de bitt av basillen. Siden det har de reist verden rundt og løpt mange ulike hinderløp. De to siste årene har de deltatt i Spartan World Championsship i Lake Tahoe. For oss og veldig mange andre hinderløpere, noe av det absolutt største man kan være med på. I 2018 sto vi øverst på pallen i Spartan ultra World championsship på Island og vårt store mål i år er å forsvare denne tittelen når Spartan for første gang kommer til Skandinavia!