NYHET! Spar penger og miljøet med bildeling i Fabeltunet

I Bakke er vi er opptatt av at du skal ha muligheten til å leve livet du ønsker. Derfor tilbyr vi for første gang en bildelingsordning for de som flytter inn i Fabeltunet i Frogner.

Les mer om Fabeltunet og meld din interesse her!

Spar penger med bildeling

I en bildelingsordning vil du ha tilgang til bil når du trenger den, samtidig som du slipper å tenke på verkstedregninger, avgifter, forsikring, dekkskift, vask og andre utgifter.

Bilene vil stå lett tilgjengelige i parkeringskjellerne under boligene – i kort avstand fra din utgangsdør. Det er enkelt å bruke, og alt håndteres gjennom Appen Otto – altså ingen nøkler!

-Det å eie en bil er en kostbar affære. Eier du en ny bil til 400.000,- koster den deg i følge Opplysningsrådet for veitrafikken kr 8.000,- i mnd. I tillegg står den stille 93% av tiden, og det betyr faktisk at du betaler kr 600,- for hver time du kjører bilen, sier Martin Vik, forretningsutvikler i Otto. Otto er den nye mobilitetssatsingen til Bertel O. Steen AS, og har som mål å løse menneskers hverdagsutfordringer på mobilitet. Otto er valgt samarbeidspartner for bildeling på Fabeltunet.

-Ved å bruke delingsbilene som står i garasjeanlegget er det med andre ord mye penger å spare når en times biltur havner på rundt 100-lappen, avhengig av kjørelengde og bompasseringer, avslutter Vik.

Bildeling er bra for miljøet

Markedssjef for leiligheter, Tonje Fosshaug, sier hensynet til miljøet er en annen viktig grunn til at Bakke for første gang tilbyr en bildelingsordning i forbindelse med ett av sine prosjekter.

-Å bygge en bil krever mye ressurser, i tillegg til at de må vedlikeholdes. Det er bedre for miljøet at vi produserer færre biler, og heller deler mer. Dette er fremtidens bilhold, som gir full fleksibilitet samtidig som du sparer penger, og skåner naturen, sier hun.

Nærmere detaljer om priser og hva slags biler som vil bli en del av Fabeltunets bildelingsordning, vil bli offentliggjort så fort en endelig leverandøravtale foreligger.

Les mer om Fabeltunet og meld din interesse her!

Gode pendlermuligheter med tog fra Fabeltunet

Foretrekker du å reise med buss og tog, har du også mange muligheter fra Fabeltunet. Frogner stasjon ligger kun en kort gå- eller sykkeltur unna. Derfra går toget hver halvtime til Oslo. Togturen tar kun 25 minutter.

Oslo Lufthavn er også enkelt å nå med tog.

Fabeltunet - Moderne boliger spredt over tre tun

Det første byggetrinnet på Fabeltunet vil bli spredt over tre tun:

Tun 1: 23 rekkehus

Tun 2: 16 rekkehus, 82 leiligheter

Tun 3: 13 rekkehus, 58 leiligheter

Boligene som vil bli lagt ut for salg i mars består av  to-, tre- og fireroms leiligheter (flere med takterrasser).

Alle de nye hjemmene har blitt tegnet slik at de skal nyte mest mulig av de gode solforholdene i Sørum – både på balkonger og terrasser.

 

I de moderne, energieffektive boligene blir det lagt opp til en god grunnstandard, på alt fra fliser til kjøkken og parkett – samtidig som kjøperne får mulighet til å være med på å bestemme selv.

-Filosofien til Bakke er å bygge «et hjem du vil hjem til». På Fabeltunet kommer det boliger som er gode å leve i, uansett behov. Vårt mål er at alle de som flytter inn, skal føle seg som en konge.

-Kjøperne får mange tilvalgsmuligheter, slik at de kan sette sitt eget personlige preg på boligen. Når du kjøper en Bakke-bolig vet du også at alt er ferdig når du flytter inn, sier eiendomsmegler Petter Aure i PROA.

Les mer om Fabeltunet og meld din interesse her!

 

I bilkollektivkalkulatoren til smartepenger.no kan du få en enda bedre idé om hvor mye du kan spare på bli med i en bilkollektivordning.