Med høy hastighet fremover

Sammen om drømmene - Bakke er stolt sponsor av Dennis Hauger

Det er ingen hemmelighet at Bakke er stolt av å sponse det norske motorsport-talentet Dennis Hauger. Dennis er en fantastisk ambassadør for sporten og på god vei til å bli Norges aller første sjåfør og superstjerne i Formel 1-sirkuset! Han er allerede en av verdens beste gokart-sjåfører, og har signert en drømmeavtale med et av de desidert største lagene i Formel 1, nemlig Red Bull. Sånt noe er ikke småtteri for en jovial norsk 15-åring!

Det er mange likheter mellom Bakke og Dennis, og det som kanskje ikke er så kjent er at vi faktisk er jevngamle. Begge er «født» i året 2003 og er fra Aurskog. Vi har begge store drømmer og hårete mål, som vi ydmykt jobber beinhardt mot hver eneste dag. Vi brenner for det vi lever av og driver med, og for oss begge oppsto jobben vår som en hobby og en interesse. Å ha et grunnleggende driv som kommer rett fra ryggmargen mener vi er det aller viktigste for å oppnå suksess.

Det er så mange faktorer som gjør at vi føler en helt spesiell forbindelse med Dennis Hauger. Det handler om å være den som tør å tenke annerledes. Det handler om å være solide og reflekterte, selv når raske avgjørelser må tas. Den handler om å være den som folk tør å stole på, en som assosieres med kvalitet. En du hadde satt alle pengene dine på! En som pusher grenser og alltid strekker seg litt ekstra for å levere.

Vi tror og heier på alle som drømmer. En drøm om en større, nyere og finere bolig. En drøm om en ny og bedre jobb. En drøm om å flytte til et nytt sted for å skape et nytt og bedre liv. For vi vet at jo hardere du jobber for å få din drøm oppfylt, jo større sjanse er det for at du får din drøm realisert.

Vi gleder oss til å følge og støtte Dennis Hauger på vei mot sin drøm å bli Norges aller første og verdens beste og største Formel 1-stjerne! Vi er nemlig bombesikre på at den blir realisert.

Gi full gass, Dennis!
Hilsen alle oss i Bakke