Her kan du bo grønt og pendle raskt til Oslo – uten å betale bompenger

-Under tjue minutter, så er jeg midt i byen. Det passer meg perfekt, sier togpendler Knut Arild.

Er du blant dem som ønsker større plass og å bo i rolige naturskjønne omgivelser, men ikke ønsker å stå i treg bilkø til og fra Oslo hver dag? Da er en bolig i Fabeltunet i Frogner i Sørum perfekt for deg. De nye moderne og solrike rekkehusene og leilighetene vil ligge kun en kort gå- eller sykkeltur unna Frogner stasjon. Derfra går det hver halvtime tog til og fra Oslo.

Les mer om Fabeltunet og meld din interesse her! 

På 25 minutter er du midt i Oslo sentrum takket være den kjappe, enkle og miljøvennlige reisemåten.

-Pendlingen fungerer veldig bra

En av dem som elsker pendlerlivet fra Frogner stasjon er Knut Arild Nupen (45), som jobber fast i Oslo. Han har aldri angret på at han flyttet til Frogner i Sørum for ti år siden.

-Jeg har pendlet helt siden jeg flyttet hit og det fungerer veldig bra. Med halvtimes avganger rekker jeg de møtene jeg skal ha. Det er helt suverent å  kombinere det å jobbe i Oslo med å kunne gå rett ut i en lysløype om kvelden!

Nupen er ikke tvil om hva han liker best med å ha flyttet til Frogner i Sørum: -Sørum er både grønt nok og urbant nok. Det er veldig mye fin natur her, med god tumleplass for både voksne og barn.  Samtidig har vi kort vei både til Lillestrøm og Gardermoen, i tillegg til Oslo. 

Rekkehus og leiligheter med spennende muligheter

Navnet Fabeltunet er inspirert av Asbjørnsen og Moes fantastiske verden.

MODERNE OG SOLRIKE BOLIGER: Alle de nye hjemmene har blitt tegnet slik at de skal nyte mest mulig av de gode solforholdene i Sørum – både på balkonger og terrasser.

MODERNE OG SOLRIKE BOLIGER: Alle de nye hjemmene har blitt tegnet slik at de skal nyte mest mulig av de gode solforholdene i Sørum – både på balkonger og terrasser. 

Boligene som vil bli lagt ut for salg består av  to-, tre- og fireroms leiligheter (flere med takterrasser) og rekkehus som lages i 102 m2 og 120 m2 utgaver.

Uansett om du vil bytte ut eneboligen med en lettstelt leilighet med god kvalitet, ønske om å flytte til sted hvor du har kort vei til naturen, eller ønsker mer plass til familien, så har Fabeltunet et boligeventyr som passer for deg.

Det første byggetrinnet består av 192 boenheter – fordelt på tre tun.

Tun 1: 23 rekkehus

Tun 2: 16 rekkehus, 82 leiligheter

Tun 3: 13 rekkehus, 58 leiligheter

Les mer om Fabeltunet og meld din interesse her!

Solrike boliger med mange tilvalgsmuligheter

Alle de nye hjemmene har blitt tegnet slik at de skal nyte mest mulig av de gode solforholdene i Sørum – både på balkonger og terrasser. 

I de moderne, energieffektive boligene blir det lagt opp til en god grunnstandard, på alt fra fliser til kjøkken og parkett – samtidig som kjøperne får mulighet til å være med på å bestemme selv.  -Filosofien til Bakke er å bygge «et hjem du vil hjem til». På Fabeltunet kommer det boliger som er gode å leve i, uansett behov. Vårt mål er at alle de som flytter inn, skal føle seg som en konge.

-Kjøperne får mange tilvalgsmuligheter, slik at de kan sette sitt eget personlige preg på boligen. Når du kjøper en Bakke-bolig vet du også at alt er ferdig når du flytter inn, sier eiendomsmegler Petter Aure i PROA.

STORE FRILUFTSOMRÅDER: I tillegg til benker og lekeplasser rett utenfor boligene, vil de som flytter inn på Fabeltunet ha Sørums vakre naturområder i umiddelbar nærhet.

Underjordisk parkering

Takket være en underjordisk parkeringskjeller kan du plassere bilen i kort avstand fra utgangsdøra. I parkeringskjelleren vil det forberedes for ladepunkter for elbil.

I tillegg til gode parkeringsmuligheter, sørger anlegget for at fellesområdet blir bilfritt.

Det innbyr til uteaktiviteter for både unge og gamle i grønne og rolige omgivelser.

Mange vil sette pris på de komfortable utendørs sittegruppene, som  gjør det mulig å nyte den vakre naturen hele året.

Aktive barn og barnebarn vil også få nok å gjøre når de utforsker lekeplassene og de naturskjønne stiene på fellesområdene.

Det er kort vei til turterrenget i Sørum, som byr på mange spennende utfordringer for både ung og gammel.

Les mer om Fabeltunet og meld din interesse her!

 -Fabeltunet ligger i et attraktivt område

Eiendomsmegler Petter Aure sier Fabeltunet sier de gode pendlermulighetene er en av grunnene til at det bare blir mer og mer ettertraktet å bo i Sørum.

-Området er i kraftig vekst. En av grunnene til det er den gode togkommunikasjonen til Oslo.

-I tillegg har man tilgang til topp moderne skoler, barnehager samt et flott idrettsanlegg – alt ligger til rette for trivsel både for store og små. Fabeltunet er en perfekt løsning for de som ønsker en lettstelt bolig i et svært attraktivt område.

ENKELT Å PENDLE: - Med halvtimes avganger til Oslo rekker jeg de møtene jeg skal ha. Det er helt suverent å  kombinere det å jobbe i byen med å kunne gå rett ut i en lysløype i Sørum om kvelden, sier togpendler Knut Arild.

Les mer om Fabeltunet og meld din interesse her!