Alt du trenger, er tannbørsten

Mange sier at de leverer nøkkelferdige boliger, men få tar det så bokstavelig som vi i Bakke. For når vi sier nøkkelferdig, så mener vi at du kun trenger tannbørsten for å flytte inn.

 

Nøkkelferdig betyr helt ferdig

Å flytte inn i et nytt hus er en stor begivenhet. Kanskje har du vært med fra begynnelsen og valgt fliser, farger, parkett og kjøkken. Kanskje har du begynt å ta en omvei hjem fra jobben for å følge med på byggeprosessen. Kanskje har du allerede bestilt ny sofa og invitert venner til innflyttingsfest. Da skal det ikke være slik at når dagen endelig er der, ser hagen ut som en sølepytt og oppkjørselen som en traktorvei, og de fine flisene du plukket ut, ikke er kommet frem i tide.

I Bakke mener vi at nøkkelferdig betyr helt ferdig. Det betyr at plenen består av gress, oppkjørselen har fast dekke og flisene er lagt der de skal legges. Det betyr at alle dører og vinduer er på plass, og at ringeklokken virker. Det betyr at du skal kunne troppe opp med lite annet enn en tannbørste og godt humør.

Full kontroll på byggeprosessen

Det er mange årsaker til at byggeprosjekter ikke blir ferdig innenfor rammene man er blitt enige om. En vanlig årsak er at det kan være for mange leverandører inne i byggeprosessen. Ordtaket om jo flere kokker, jo mer søl gjelder i høyeste grad også på en byggeplass.

For at vi skal kunne holde det vi lover deg når du kjøper bolig av oss, har vi tatt kontroll over hele byggeprosessen, blant annet ved at vi tegner og utvikler alle husene selv. I tillegg har vi vår egen elementfabrikk i Aurskog, der produksjonen pågår.

Siden alle deler av huset alltid blir bygget av de samme menneskene i et kontrollert og tørt miljø, reduserer vi risikoen for feil og mangler drastisk. Dette gir også en svært forutsigbar byggeprosess og gjør at du kan invitere til innflyttingsfest med stor nøyaktighet. Denne måten å gjøre det på er ganske uvanlig i Norge, men har mange åpenbare fordeler for både oss som byggherre og deg som kjøper.

Gode samarbeidspartnere

I Bakke AS har vi et mål om at boligene vi bygger, skal være feilfrie når de overleveres. Dette stiller naturligvis store krav til oss, men også til underleverandørene våre innen grunnarbeid, tømring, elektrisitet, maling og alt det andre som kreves før vi sier oss fornøyde. Derfor har vi gjennom de 13 årene vi har eksistert, knyttet til oss et knippe av leverandører som deler vår ambisjon, og som vi kan stå hundre prosent inne for.

På den måten lever og leverer vi etter slagordet vårt, dag for dag: Vi bygger, du bor.