bakke

Bakkekontakt - For din trivsel!

I Møllestrøket står trivsel i høysete. Vi tror på at du trives bedre når du blir kjent med nabolaget ditt! Derfor "bakker vi opp" med et sosialt trivselsverktøy slik at beboerne, som ønsker det, enkelt kan møtes og bli kjent med hverandre. Du vil trives med Bakkekontakt!

I Møllestrøket får du mer enn bare en leilighet. I tillegg til splitter ny bolig, får du i tillegg tilgang til en trivelig fellesstue. Her finner du hyggelige sittegrupper, kjøkkenfasiliteter, tv-skjerm m.m. Fellesstua kan også benyttes som både selskapslokale, filmrom og gamingrom. Mulighetene er mange! Her vil det arrangeres både små og store sammenkomster og aktiviteter for beboerne. Deltakelse er selvsagt helt frivillig - men en varm anbefaling!

Fra andre boligprosjekter med Bakkekontakt er både quizkvelder, utekino, julegrantenning, vaffeldag, vinklubb og treningsgrupper veldig populært.

"Ikke alle har like lett for å ringe på hos naboen og invitere på en kopp kaffe. Da er Bakkekontakt et flott sosialt opplegg. Jeg har meldt meg på flere arrangementer og gleder meg til kontakt med nye naboer. Jeg trengte virkelig dette dyttet." Beboer på Fabeltunet, Lillestrøm 

"Hjelpsom nabo" er også en trivelig funksjon i Bakkekontakt. Her kan du enkelt melde fra om du trenger hjelp til hundepass, vanning av blomster eller tips om en ny turløype. Smart, ikke sant?

I tillegg tilbyr vi gjennom Bakkekontakt på unike lokale tjenestetilbud og rabatter fra nærmiljøet rundt Fredheimkvartalet, for at du skal føle deg ekstra heldig, trygg og hjemme - til og med før du flytter inn!

For oss i Bakke er det viktig å legge til rette for trivsel og livskvalitet. I samarbeid med Heime har vi skapt et trivselskonsept som bidrar til gode bomiljøer med samhold, trivsel og tilhørighet mellom beboerne. Kjenner du hjemlengsel allerede?