bakke
Logo

Smestadtunet ligger ved Hektneråsen i Rælingen. Her bor du tett på naturen, men likevel nært bylivet i Lillestrøm. Området er trivelig og godt tilpasset barnefamilier med barnehager og gode skoler i umiddelbar nærhet. Boligene ligger lyst og luftig til med mulighet for herlig utsikt over Øyern.

Det nye nabolaget Smestadtunet er innflyttet og godt etablert. Klikk deg inn og se nærmere på rekkehus og townhouse.

Et nytt trivelig nabolag

Smestadtunet i Rælingen er det perfekte stedet for å starte et nytt kapittel med splitter nytt hus og nye gode naboer. På Smestadtunet har du skole og barnehage i umiddelbar nærhet, skogen utenfor døra og gode kollektivforbindelser. Lillestrøm ligger 10 minutter unna med bil og herfra tar toget kun 10 minutter inn til hovedstaden.

Boligene leveres nøkkelferdige med hvitevarer og ferdigplen. Bilen parkerer du i underjordisk p-hus eller garasje tilknyttet boligen. 

Vi er stolte av at alle våre boliger tegnes og utvikles i egen regi. Vi har egen elementfabrikk på Aurskog hvor samtlige boliger bygges med omsorg i tørre og kontrollerte omgivelser. Kort og godt - kortreist kvalitet!

Komplett leveranse

Boligene på Smestadtunet har god grunnstandard og leveres komplett med integrerte hvitevarer, ferdigplen og parkering i garasje. Boligene er energieffektive med energikarakter A, noe som sikrer lavere kostnader til oppvarming. 


VELKOMMEN TIL VISNING!

Smestadtunet: Flotte rekkehus med fin beliggenhet på nytt boligfelt!
Vi har innredet et flott rekkehus. Kom og se!Siste nytt

Nyt livet på Smestadtunet

Boligene ligger lyst og luftig til med mulighet for herlig utsikt over Øyeren

Kiwi Rælingen
3,6 km

Buss
300 m

Barnehage
100 m

Smestad skole
200 m

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss