bakke
Logo

Smestadtunet ligger ved Hektneråsen i Rælingen. Her bor du tett på naturen, men likevel nært bylivet i Lillestrøm. Området er trivelig og godt tilpasset barnefamilier med barnehager og gode skoler i umiddelbar nærhet. Boligene ligger lyst og luftig til med mulighet for herlig utsikt over Øyern.


Et nytt trivelig nabolag

Smestadtunet i Rælingen er det perfekte stedet for å starte et nytt kapittel med splitter nytt hus og nye gode naboer. På Smestadtunet har du skole og barnehage i umiddelbar nærhet, skogen utenfor døra og gode kollektivforbindelser. Lillestrøm ligger 10 minutter unna med bil og herfra tar toget kun 10 minutter inn til hovedstaden.

Boligene leveres nøkkelferdige med hvitevarer og ferdigplen. Bilen parkerer du i underjordisk p-hus eller garasje tilknyttet boligen. 

Salgsuksess! Boligene på Smestadtunet er populære med gode planløsninger og flott beliggenhet. Se boligvelger for ledige boliger. 

Pris

5 220 000 kr - 8 250 000 kr

Soverom

3 - 5

Kvm.

107 - 202

Innflytting

Fra 1. kvartal 2022

En bolig som puster liv

Boligene inneholder åpen stue og kjøkkenløsning med bad i hver etasje. Boligene leveres nøkkelferdige med hvitevarer og sentralstøvsuger.

Lekre bad levert med fliser i lyse toner på vegger og gulv. Innredningen har nedfelt servant og ettgreps blandebatteri. Det blir downlights som grunnbelysning - ­lekkert og praktisk med andre ord.

Boligene leveres med gjennomgående god standard men det vil i en tidsbestemt periode være mulig å bestille definerte stilpakker som tilvalg i tillegg til ordinære tilvalg. Stilpakkene vil omhandle leveranse av kjøkken, gulv, innvendige dører og farge på vegger.

Om boligtypene

Er du på rekkehusjakt eller ønsker du et større townhouse med stor og solrik takterrasse? Klikk deg inn og se nærmere på hvilken boligtype som passer deg og din familie best.

VELKOMMEN TIL VISNING!


Ta kontakt for å avtale privatvisning

Siste nytt

Nyt livet på Smestadtunet

Boligene ligger lyst og luftig til med mulighet for herlig utsikt over Øyeren

Kiwi Rælingen
3,6 km

Buss
300 m

Barnehage
100 m

Smestad skole
200 m

*Dobbeltboligforsikring:

Dersom man kjøper bolig før man selv selger, risikerer man å bli sittende med to boliger i en periode. Man kan også ende opp med å kjøpe og selge i to ulike markeder, noe som er med på å skape usikkerhet hos potensielle kjøpere. Med dobbeltboligforsikring gir vi deg en garanti mot doble bo-utgifter dersom det tar tid å selge nåværende bolig.

Forsikringen er inngått gjennom Söderbeg & Partners og er inkludert i kjøpesummen for ny bolig.

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss