bakke

Populære boliger på Smestadtunet!

Boligene på Smestadtunet er populære og byggingen er i full gang! Her finner du trivelige rekkehus i ulike størrelser og varianter. Alle boligene får gode kvaliteter og leveres komplett og innflyttingsklare ved overtakelse.

Boligene er innholdsrike med 3 eller 4 soverom, åpen stue og kjøkkenløsning og  delikate flislagte bad i hver etasje. Gode oppbevaringsmuligheter med innvendig og utvendig sportsbod.

Boligene leveres med gjennomgående god standard men det vil i en tidsbestemt periode være mulig å bestille definerte stilpakker som tilvalg i tillegg til ordinære tilvalg. Stilpakkene vil omhandle leveranse av kjøkken, gulv, innvendige dører og farge på vegger.

107-144 kvm BRA // Fastpris fra kr. 5.445.000 // forventet innflytting av de første boligene fra 4. kvartal 2021.

Boliger for et allsidig liv

Rekkehusene på Smestadunet er moderne to- og treetasjes boliger med smarte planløsninger. Boligene får god standard med 3-stavs hvitpigmentert parkett, lekkert flislagte bad og kjøkken fra anerkjent leverandør. Integrerte hvitevarer er inkludert. Boligene får privat hageflekk og bilen parkerer du i underjordisk garasjeanlegg. Dette sikrer et trygt og barnevennlig uteområde.