bakke

Start et nytt kapittel med familien på Smestadtunet!

Smestadtunet i Rælingen er det perfekte stedet for å starte et nytt kapittel med splitter nytt hus og nye gode naboer. På Smestadtunet har du skole og barnehage i umiddelbar nærhet, skogen utenfor døra og gode kollektivforbindelser. Lillestrøm ligger 10 minutter unna med bil og herfra tar toget kun 10 minutter inn til hovedstaden.

Nyt livet i et lekkert townhouse

God plass, utsikt, stor og solrik takterrasse og mye mer. Townhousene på Smestadtunet i Rælingen er lekre med gode kvaliteter og flotte planløsninger. Boligener er på hele 202 kvm BRA med 5 soverom, bad i 3 av etasjene, tv-stue og en stor solrik takterrasse på hele 44 kvm! Boligene får en fin plassering og flere av disse får en nydelig utsikt utover Øyeren.

Pris

5 220 000 kr - 8 445 000 kr

Soverom

3 - 5

Kvm.

107 - 202

Innflytting

Fra 1. kvartal 2022

Meld interesse for prosjektet
 

Et hjem du vil hjem til

Boligene leveres nøkkelferdige med hvitevarer og ferdigplen. Bilen parkerer du i underjordisk p-hus eller garasje tilknyttet boligen. 

Vi er stolte av at alle våre boliger tegnes og utvikles i egen regi. Vi har egen elementfabrikk på Aurskog hvor samtlige boliger bygges med omsorg i tørre og kontrollerte omgivelser. Kort og godt - kortreist kvalitet!

KOM OG SE INNREDET VISNINGSBOLIG!

Er du nysgjerrig på de lekre townhousene vi bygger på Smestadtunet i Rælingen? Vi har akkurat innredet en lekker bolig. Kom og kjenn lukten av en splitter ny bolig, se standardleveranse og få inspirasjon til gode tilvalgsløsninger. Boligen er malt i delikate nyanser. Ta kontakt for visning!