bakke
Logo


Skogmo Park trinn 2
– Opplev Jessheim med solsiden opp!

Når du flytter til Skogmo Park får du en av de beste beliggenhetene på Jessheim. Herfra kan avstanden til sentrum måles i antall skritt, og det samme gjelder veien ut til skogen.

Hus F som består av 19 effektive og fine leiligheter med ett eller to soverom, alle med balkong eller terrasse er nå lagt ut for salg. 

Pris fra 3 140 000

 • Finn din bolig

 • Trinnene

 • Området

 • Bildegalleri

 • Bakkekontakt

 • Dokumenter

Velkommen til Skogmo Park


Dette trinnet består av både rekkehus og leiligheter. Først ut er leilighetene.

Hus F er nå lagt ut for salg. Hus F består av selveierleiligheter med et og to soverom fra 43 til 60 kvm. med flott balkong, uteplass eller privat takterrasse. Pris fra 3 140 000,-.

Standarden blir akkurat så bra som du kan forvente deg av en tipp-topp moderne leilighet – vannbåren gulvvarme, kjøkken med hvitevarer, lekkert flislagt bad, smarte romløsninger og parkeringskjeller hvor du trygt kan sette fra deg bil og sykkel.

Vil du se hvordan det kan bli? Klikk deg inn på utsiktsvisning fra to av leilighetene under. Begge ligger i Hus F. 

Priser fra

3 140 000,-

Kvm.

43 - 60

Soverom

1 - 2 

Innflytting

Estimert 4. kv. 2024/ 1. kv. 2025

Vannbåren gulvvarme i kjøkken, stue, bad og gang

Opplegg for el-lader bil / SmartLader

Kjøkken med hvitevarer inkludert

Sykkelparkering

Tilvalgsmuligheter / Stilkonsepter

Fremdrift

 • Lansering

  Juni 2022
 • Salgsstart 

  Oktober 2022

 • Byggestart

  Estimert innen 30. november 2023

 • Innflytting

  Estimert 4. kv. 2024 / 1. kv. 2025

Et hjem skapt for gode naboer

Alt vi gjør er basert på dette, fra tomtene vi utvikler til uteområdene, arkitekturen og interiørvalgene. Dette blir boliger skapt for trivsel både ute og inne, med fellesområder folk i alle aldre kan ha glede av. For å gjøre samvær og fellesskap til en helårsaktivitet bygger vi også et drivhus som både kan brukes som et samlingssted for mindre grupper, samt et felleslokale som kan virke som selskapslokale og gjester kan overnatte.

Sosial bærekraft har blitt et svært viktig fokusområde for moderne boligutvikling, derfor lanserer vi også «Bakkekontakt» - et eget trivselskonsept i samarbeid med Heime som du kan lese mer om her – i et hjem fra Bakke blir du omgitt av dette på alle kanter.

Meld interesse for å holde deg oppdatert!

VELKOMMEN TIL VISNING!

Vi møter deg gjerne, digitalt eller fysisk på tomten og ønsker velkommen til visning: 

Onsdager kl. 16.00 - 17:00 (ikke visning i påskeuken, uke 14)

Vi holder visningene i leilighet D507, dvs. adresse Fjellvegen 14, 5. etg, ringeklokke: H0503. 

Dersom du ønsker en digital visning sammen med prosjektselger, er det mulighet for å booke dette i bookingkalenderen. Visningen vil da foregå via Teams, og det blir en presentasjon av området, boligene, solforhold etc. via dataskjermen. 

Du kan også booke fysisk visning på annet tidspunkt dersom oppsatt tid ikke passer. Det gjør du i samme kalender.

Like kort til kebab som til kongledyr

Sett litt ovenfra, kan du fint si at Skogmo Park ligger i hjertet av Jessheim. På den ene siden er du noen hundre meter unna en av Norges raskest voksende byer med alt du kan ønske deg av butikker, skoler, barnehager, leger, tannleger, gym- og svømmehaller, offentlige tjenester og kommunikasjonstilbud. Toget frakter deg til Oslo S på litt over 40 minutter og til Gardermoen på drøye kvarteret. På den andre siden får du naturen, en hel verden med opplevelser på rekke og rad i urørt skog og utmark. En 10 minutters luftetur med hunden eller en 10 kilometers løpetur med høy puls – begge deler ligger og venter, noen få meter fra inngangsdøren din. Hver dag hele året.

En slik beliggenhet er det mange som drømmer om. Som beboer i Skogmo Park blir du en av dem få som faktisk har den.

Hjem som passer omgivelsene. Og motsatt.

I Skogmo Park tilpasser vi oss omgivelsene. Bygningene vil «trappe ned» mot sentrum, dette får dem til å harmonere godt med bygningene som ligger på Skogmo allerede. 

Leilighetene vil ha godt gjennomarbeidete planløsninger og ha store vindusflater som sørger for hjem med mye dagslys. Samtlige leiligheter får balkonger eller terrasser, de fleste vil ligge sør eller vestvendt og få gode solforhold. Materialene vi bruker er moderne, men vil samtidig stå seg godt over tid.

Velg stilen som passer deg best

Å kjøpe et nytt hjem er noe de færreste gjør mer enn noen få ganger i løpet av livet, en stor og viktig beslutning som fort blir vanskeligere når boligen du vurderer bare finnes i 3D illustrasjoner. 

For å gjøre denne prosessen lettere har vi  utviklet paletter, ulike stilretninger som gir en mer håndfast pekepinn på hvordan forskjellige materialvalg, møbler og farger kan gi samme bolig helt ulik personlighet. 

Du kan velge fritt mellom tre faste stilretninger som omfatter farge på kjøkkeninnredning og veggfarge. I tillegg kan du skreddersy boligen med tilvalg slik at du ender opp i et hjem med en stil du har satt ditt helt eget personlige preg på.

Om Bakke og tankene bak

En bolig fra Bakke skal være et hjem du vil hjem til. Denne visjonen er med på å bestemme alt vi gjør ­­– vi setter oss i skoene, tankene og drømmene til deg som skal flytte inn. Hvilke løsninger ville du valgt, hvis du fikk velge helt selv? Hvor går grensen mellom nok plass,  til mer enn du trenger? 

Dette gjelder alt fra størrelse på bod, hvor stikkontakter og brytere er plassert til størrelser på entre og hvor stor leiligheten bør være for å gi deg armslaget du ønsker deg. Material- og stilvalg, uteområder, lekeplasser, fellesområder og sosiale soner – både ute og inne – vi skal tenke på alt. I en Leilighet fra Bakke skal du føle deg hjemme, allerede før den siste pappesken er pakket ut.

Meld interesse for prosjektet