bakke


Nye rekkehus i Skogmo Park
– Opplev Jessheim med solsiden opp

Skogmo Park ligger i et av Jessheims mest populære boligområder. Solrikt, rolig og naturnært, men bare 500 meter fra sentrum og togstasjonen. Vi gleder oss til å starte salget av de 10 lekre rekkehusene her i de idylliske omgivelsene. 

Nå starter salget! Meld interesse, for å motta prospekt og prisliste!


Nyt livet i nytt rekkehus

Egen hageflekk, egen terrasse og bedre plass for hjemmekontorløsning? Det er deilig å få plassen man trenger i eget rekkehus. De nye rekkehusene på Skogmo Park leveres med god standard, komplett utstyrt og klar til bruk. 

Kjøkken leveres fra kvalitetsleverandøren HTH med integrerte hvitevarer. Boligene har balansert ventilasjon, som er godt for innemiljøet. Baderommene leveres flislagt, og det er selvsagt mulig å gjøre tilpasninger slik at du kan skape din særegne drømmebolig!


Pris

Pris fra kr. 7.390.000

Kvm.

131

Soverom

Innflytting

Estimert 2 halvår 2025

Fremdrift

  • Salgsstart 

    Våren 2024

  • Byggestart

    1. halvår 2025

  • Innflytting

    Estimert andre halvår 2025

Like kort til kebab som til kongledyr

Sett litt ovenfra, kan du fint si at Skogmo Park ligger i hjertet av Jessheim. På den ene siden er du noen hundre meter unna en av Norges raskest voksende byer med alt du kan ønske deg av butikker, skoler, barnehager, leger, tannleger, gym- og svømmehaller, offentlige tjenester og kommunikasjonstilbud. Toget frakter deg til Oslo S på litt over 40 minutter og til Gardermoen på drøye kvarteret. På den andre siden får du naturen, en hel verden med opplevelser på rekke og rad i urørt skog og utmark. En 10 minutters luftetur med hunden eller en 10 kilometers løpetur med høy puls – begge deler ligger og venter, noen få meter fra inngangsdøren din. Hver dag hele året.

En slik beliggenhet er det mange som drømmer om. Som beboer i Skogmo Park blir du en av dem få som faktisk har den.

Om Bakke og tankene bak

En bolig fra Bakke skal være et hjem du vil hjem til. Denne visjonen er med på å bestemme alt vi gjør ­­– vi setter oss i skoene, tankene og drømmene til deg som skal flytte inn. Hvilke løsninger ville du valgt, hvis du fikk velge helt selv? Hvor går grensen mellom nok plass,  til mer enn du trenger? 

Dette gjelder alt fra størrelse på bod, hvor stikkontakter og brytere er plassert til størrelser på entre og hvor stor boligen bør være for å gi deg armslaget du ønsker deg. Material- og stilvalg, uteområder, lekeplasser, fellesområder og sosiale soner – både ute og inne – vi skal tenke på alt. I en bolig fra Bakke skal du føle deg hjemme, allerede før den siste pappesken er pakket ut.

Meld interesse for prosjektet