bakke
Logo


Skogmo Park Leiligheter
– Opplev Jessheim med solsiden opp!

Når du flytter til Skogmo Park får du en av de beste beliggenhetene på Jessheim. Herfra kan avstanden til sentrum måles i antall skritt, og det samme gjelder veien ut til skogen.

Hus F og G som består av effektive og fine leiligheter i varierende størrelse er i salg!. Alle har balkong eller terrasse. 

Pris fra 3 590 000

Velkommen til Skogmo Park


Hus F og G er i salg. Leilighetene her er i varierende størrelser, alle  med flott balkong, uteplass eller privat takterrasse. Pris fra 3 590 000,-.

Standarden blir akkurat så bra som du kan forvente deg av en tipp-topp moderne leilighet – vannbåren gulvvarme, kjøkken med hvitevarer, lekkert flislagt bad, smarte romløsninger og parkeringskjeller hvor du trygt kan sette fra deg bil og sykkel.

Vil du se hvordan det kan bli? Klikk deg inn på utsiktsvisning fra to av leilighetene under. Begge ligger i Hus F. 

Priser fra

3 120 000

Kvm.

43 - 112

Soverom

1 - 3 

Innflytting

Estimert 1. halvår 2025

Fremdrift

 • Lansering

  Juni 2022
 • Salgsstart 

  Oktober 2022

 • Byggestart

  Estimert innen 30. november 2023

 • Innflytting

  Estimert 2. halvår 2025

Et hjem skapt for gode naboer

Alt vi gjør er basert på dette, fra tomtene vi utvikler til uteområdene, arkitekturen og interiørvalgene. Dette blir boliger skapt for trivsel både ute og inne, med fellesområder folk i alle aldre kan ha glede av. For å gjøre samvær og fellesskap til en helårsaktivitet bygger vi også et drivhus som både kan brukes som et samlingssted for mindre grupper, samt et felleslokale som kan virke som selskapslokale og gjester kan overnatte.

Sosial bærekraft har blitt et svært viktig fokusområde for moderne boligutvikling, derfor lanserer vi også «Bakkekontakt» - et eget trivselskonsept i samarbeid med Heime som du kan lese mer om her – i et hjem fra Bakke blir du omgitt av dette på alle kanter.

Meld interesse for å holde deg oppdatert!

Meld interesse for prosjektet