bakke

Bakkekontakt

Vi tror på at du trives bedre når du blir kjent med nabolaget ditt! Derfor «bakker vi opp» med et sosialt trivselsverktøy slik at naboer enklere kan møtes, dele og lære av hverandre. For oss er det viktig å legge til rette for god trivsel og livskvalitet. I samarbeid med Heime har vi skapt et trivselskonsept som bidrar til gode bomiljøer med samhold, trivsel og tilhørighet blant beboerne.

For å gjøre samvær og fellesskap til en helårsaktivitet i Skogmo Park bygger vi også et drivhus som både kan brukes som et samlingssted for mindre grupper, samt et felleslokale som kan virke som selskapslokale og hvor gjester kan overnatte.

Bakke opp

Nå blir det enklere å møte ditt nye nabolag! Vi ‘bakker opp’ med et sosialt verktøy slik at naboer kan møtes, dele og lære av hverandre. 

I samarbeid med Heime har vi skapt et trivselsverktøy som å bidrar til gode bomiljøer der folk trives - uavhengig av bakgrunn og livsfase. 

Med Bakkekontakt får du muligheten til å komme i kontakt med alle mulighetene ditt kommende nærmiljø kan tilby, også før du flytter inn i din nye bolig!

Lære

Vi tror at du trives bedre når du opplever god service og godt samhold i ditt nye nabolag! 

Med Bakkekontakt får du muligheten til å tilegne deg den kunnskapen som mangler for å leve det livet du ønsker deg! Hvordan skifter jeg bildekk? Kan jeg få grønnsakshagen til å blomstre? Er det en her som vil lære sønnen min å stå på vannski? Hvor er den beste joggeløypa? 

Bakkekontakt er det servicetilbudet som gjennom nabogrupper hjelper deg til å realisere utflukter, prosjekter eller bare la deg inspirere av det ressurssterke nabolaget ditt. En bedre hverdag – rett og slett!

Dele

El-sykkel, hundepass eller bil – gjennom Bakkekontakt kan du booke det du behøver i ditt lokalmiljø, på en sømløs måte. 

Ved å dele tjenester, utstyr eller kunnskap kan man selv forme akkurat de deletilbudene man ønsker seg i et nabolag. Dette gjelder også med de lokale servicetilbudene rundt deg. 

Det beste er at du kan bli med på å forme det nabolaget du drømmer om og samtidig minske miljøavtrykket for ditt nærmiljø.


"Vi ser det skjer noe magisk når naboer får muligheten til å bli kjent, dele livserfaring og låne av hverandres ressurser. Med et sterkt ønske om å gi våre beboere en høy livskvalitet, tilbyr vi alle våre boligkjøpere en verdifull Bakkekontakt med sitt nabolag – en uvurderlig trygghet som sikrer at ditt nye hjem blir et hjem du vil hjem til."


Bakkekontakt er utviklet i samarbeid med Heime, som er spesialister på å skape gode nabolag hvor folk trives. Les mer om Heime her.