bakke

Det nye året starter du i D507

Rock det nye året inn på din private takterrasse

Fra den vidunderlige takterrassen på 55 m2 kan du speide utover så langt øyet rekker. Her har du god plass til å ha en skikkelig nyttårsfeiring med høy sigarføring, hevede glass og utsikt til byens raketter! Godt nytt år og godt nytt liv i Skogmo park. 

Pris

6 990 000

Soverom

3

Kvm.

89 m2

Innflytting

i dag!

Her er sol og glede

Her ligger alt til rette for å få den rette nøttebrune fargen som sommerkroppen krever! Om ikke det er ditt hovedfokus er det god nok plass til å innrede med flere sittegrupper og soner på denne uteplassen☀️ Man har plass til både ballspill og plantekasser 🌻 Du kan sitte i ro og mak og se på den fabelaktige utsikten,  lese en bok, eller kjøre en yogaøkt om du vil🧘🏽‍♂️ Sikkert er det at de som skaffer seg denne perlen av en leilighet, vil tilbringe masse tid utendørs på sin unike private takterrasse!

Fars eget krypinn

Noe av det beste med denne leiligheten er at far i huset kan ha sitt eget rom (les toalett💩) å stenge seg inne på når han trenger en liten pause fra omgivelsene. Til glede for hele familien, konge og fedreland.

Det betyr nemlig at mor kan ha det deilige store, velduftende, flislagte badet med dusjhjørne og gulvvarme mer eller mindre for seg selv. Happy wife - happy life 😍

Takhøyde nok for alle

Den fantastiske takhøyden (ca. 2,6 meter) innbyr til hopping i sengen for liten og stor 😉 

Leiligheten har tre gode soverom der lyset strømmer inn gjennom store vinduer. Mastersoverommet er det første man møter på. En hyggelig atmosfære bidrar kanskje til å fylle de to neste rommene👩‍❤️‍💋‍👨? Om du ikke trenger barne- eller ungdomsrom, så passer de perfekt til både "gjemmekontor", hobbyrom og/eller gjesterom. Da kan svigermor stappes inn der, så hun ikke må okkupere sofaen mens hun er på besøk. Velkommen sjelefred! 😋 

Nedskalering 

Dersom du nå bor i en stor enebolig der du må vaske, stelle i hagen, beise og høyttrykkspyle, kan vi virkelig anbefale å nedskalere til denne romslige og vedlikeholdsfrie leiligheten, der dere har god plass til å ha barn og barnebarn på besøk. Med all tiden dere frigjør vil disse barnebarna kanskje kunne utvikle seg til ekte vidunderbarn på sin dannelsesferie hos bestemor og bestefar👵👴 

Når far steller hjemme

Med nytt og fresht Sigdalkjøkken med integrerte hvitevarer og soft-close funksjon på skuffer og skap, skal du ikke se bort fra at far kjenner trangen til å kokkelere. Selv om du legger frem grønnsaker kan det godt hende det blir pannekaker 🥦🥞 Men ikke ta det så tungt. Pust rolig og nyt tiden før du sikkert må rydde opp etter sølekoppene.

Når kjøkkenet er lekkert og lettstelt og parketten er ny og stilig, så er ikke rengjøring den verste oppgaven å ta med et smil om munnen 🧹


Åpenhet varer lengst

I leilighet D507 er det en luftig åpen kjøkken- og stueløsning. Her er det perfekt å invitere gjester på en kulinarisk kveld. Mens du kokkelerer, kan du samtidig snakke med gjestene dine der de sitter ved spisestuen og koser seg med deilig drikke. Kanskje de også føler at de må hjelpe til litt underveis😁

Når kvelden utarter seg og temperaturen stiger, er det bare å svinge seg på parketten. Der det er god plass til å utføre de fleste dansemoves 💃🏼🕺🏼

Rene lekre flater

Når man flytter inn i D507 vil man kunne glede seg over rene nymalte flater, store vinduer, fliser og parkett. Selv om man ikke i utgangspunktet elsker å vaske og rydde, går jobben som en lek når leiligheten er så lettstelt og lekker!

Er du overbevist?

Det er vel ingen tvil om at leilighet D507 er et sted man kan se for seg at livet kan leves på en særdeles bra måte. Så hva venter dere på? Ta kontakt, så skaffer vi deg nøkkel til denne fete kåken!

Trenger du flere harde fakta?

Leilighet D507 i Skogmo Park er helt ny (ubebodd) og lekker 4-roms leilighet med stor, privat takterrasse!

 • Innflyttingsklar - flytt rett inn!
 • Vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom
 • God takhøyde (ca. 2,9 meter)
 • Stor privat takterrasse på 55 kvm
 • Kjøkken fra Sigdal
 • Hvitevarer inkludert
 • Baderom + wc
 • Tre soverom
 • Innvendig bod
 • Balansert ventilasjonsanlegg
 • Sportsbod i kjeller
 • Garasjeplass medfølger
 • Store vindusflater
 • Solskjerming/screens på flere vinduer
 • Felles sykkel-/smørebod 
 • Gangavstand til sentrum
 • Marka i umiddelbar nærhet

Beliggenhet

Jessheim har de siste årene gjennomgått en spennende utvikling. Etablering av Oslo Lufthavn har gitt behov for flere boliger og butikker på Jessheim, som forøvrig fikk bystatus i 2012. Jessheim er kjent for å ha et rikt kulturtilbud, samt mange hyggelige idrettsaktiviteter og arrangementer å by på for både store og små. Og skulle du ønske å dra bort, så trenger du ikke å dra langt før du står ved porten til resten av verden. Reistid til Oslo er cirka 40 minutter med bil, og fra boligen går du til Jessheim Stasjon på ca 10 minutter, hvor toget kan ta deg videre til Gardermoen eller Oslo S.

Fra boligen din kan du rusle til Jessheim sentrum som byr på sjarmerene spisesteder og et storsenter med 150 forretninger. Her finner du også et eget bibliotek, kulturskole og et trivelig kulturhus hvor det vises filmer, teater og dans, og ikke minst et sentrum for hyggelige kulturbegivenheter. Blant annet er Jessheimdagene en populær festival som arrangeres hvert år i august, hvor hyggelig handel og gode konserter skaper god og minnerik stemning både i og utenfor sentrum. 

Kommunen kan skilte med flotte kulturminner og severdigheter, turstier, sykkelveier, skogsveier og lysløyper tilrettelagt for turgåing, skiturer og ridning. Flotte badeplasser, godt jaktterreng og nærhet til fjellet hører med. Nordbytjernet, som også er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker kommune, har et variert og spennende plante- og fugleliv som bringer ro i sjelen. Rundt tjernet er det tilrettelagt for rullestol og barnevogn, og her arrangeres også den sjarmerende Tjernfestivalen hvert år i juni. En badestrand ligger i det sørøstlige hjørnet av tjernet til glede for store og små. Volleyballbane og fine gressplener gir gode muligheter for dem som liker å holde seg i aktivitet.

Jessheim er et skolesentrum med barne-, ungdoms- og videregående skole, samt folkehøgskole. På nordsiden av Nordbytjernet ligger Romerike Folkehøgskole og litt sør for tjernet ligger Nordby Ungdomsskole. Alle barne- og ungdomsskoler er nyrenoverte og ombygget, og kommunen har full barnehagedekning. Som et ledd i kommunens satsning på fysisk fostring er en ny idrettspark under etablering. Anlegget består av ny fotballstadion, friidrettsbane med internasjonal godkjenning, flerbrukshall, ishall og svømmeanlegg, samt fotballbaner for breddefotball.

Call Eskil!

Hvis du faktisk fortsatt har spørsmål etter å ha skummet gjennom denne siden, foreslår vi at du tar en telefon til orakelet Eskil. Han sitter med mikrokunnskap om denne leiligheten, og tar deg mer enn gjerne med på en rundtur i Skogmo park. Om ikke dette er DIN leilighet, har vi flere andre nydelige boliger som kanskje kan falle i smak og passe dine behov bedre.

Vi hørs!

Meld interesse
for ønsket trinn!