bakke

Nyforlovet lykke på Skogmo Park - nært alt vi trenger.

Her har Kristian (29) og Anahita (25) funnet drømmen.

I juni flyttet Kristian og Anahita flyttet inn i ny leilighet på Skogmo Park og stortrives. Særlig vil de trekke frem beliggenheten som årsak til at de er fornøyde med valget.

– Vi bor i sentrum, men det føles ikke slik. Her er det stille og rolig, men likevel nærme alt, sier Anahita Kazemi og Kristian Luis Muri. Vi møter det unge paret hjemme hos dem. Ute er det novembermørkt, men inne skinner lykken – de er nemlig nylig forlovet og har kjøpt sin første leilighet, sammen. 

Brikkene falt på plass

Paret hadde bestemt seg for å bo på Jessheim, men vurderte flere alternativer før valget falt på en toppleilighet i Skogmo Park. De likte leiligheten godt fra første stund, men syntes kanskje den virket litt liten før møblene kom på plass. Nå stortrives de. Alle de andre boligene vi så på manglet noe, på Skogmo Park falt brikkene på plass. De er særlig glade i den innvendige boden som hjelper dem å holde orden i sitt nye rede.Trening, shopping og tog

Likevel, beliggenheten var det aller viktigste. Herfra tar det Anahita og Kristian få minutter å gå til både treningssenteret, storsenteret og Jessheim stasjon.

– Gangavstanden til togstasjonen er spesielt viktig for oss, sier Anahita, som jobber som tannlege på Skedsmokorset. Kristian jobber både på Gardemoen og i Oslo. Til Gardemoen kjører han bil og estimerer at han bruker 15 min på den reisen. Til Oslo foretrekker han tog. – Toget er effektivt, du kan sitte i fred og ro, høre på en podcast og slappe av eller lese deg opp på e-poster før arbeidsdagen starter.

De er begge aktive og besøker jevnlig treningssenteret, Spenst, som det tar dem 5 min å gå til. Da blir terskelen lavere for å komme seg på trening, smiler det unge paret. Ananhita er også glad i å løpe og bruker marka, som de har rett utenfor døren, flittig. Etter en hektisk dag på tannlegekontoret er det deilig å koble av i skogens ro.

Vanskelig å velge

Begge skryter av Jessheim, særlig shoppingmulighetene og restaurantene. På Jessheim er det et godt utvalg av serveringssteder. Paret er litt uenig om hvilket som er favoritten, men lander på at det må bli Sumo… og kanskje Egon – Kristian vil ikke helt gi seg der.

Nabolaget

Skogmo Park er et stille og rolig nabolag. - Naboene er veldig hyggelige, men vi kjenner ikke så mange enda. På hver side av dem bor det barnefamilier, en med mindre barn og en med tenåringer. Det er hyggelig med en blanding av folk i ulike aldre, men vi kan kanskje ønske oss enda flere yngre naboer.

Bolig 101

Her finner du informasjon om enhetene:

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English.