bakke

En sikker guide til interiør du liker

Vi har utviklet stilpakker for å gjøre det enklere for deg som boligkjøper å skreddersy boligen etter din egen smak og eget stilvalg.

Det kan virke overveldende å sette seg inn i farger og trender. Og ikke minst, ta gode valg som i tillegg harmonerer med møblene du allerede har. Vi har derfor laget tre ulike pakker som består av farge på vegg og kjøkkenfronter. Disse fargene står godt sammen og skaper lune, moderne boliger. Til hver stilpakke har vi laget inspirasjonspakker som kan gi deg råd om alternative farger, møbler og interiør som sammen skaper en personlig helhet.

I en bolig fra Bakke skal den gode hjemmefølelsen være på plass i det den siste pappesken har kommet innfor inngangsdøren.

Rommene

Helhetlig og sammensatt

Vegger

Ferdig malt

Stil

Moderne og tidsriktig

Alt klart

Flytt rett inn

Stilpakke 1 - Lyst konsept

Den lyse stilen preges av rolige, duse farger i harmoni. Her leveres kjøkkenet med beige fronter (NCS S4005Y50R), benkeplaten i fargen sandsten og veggene er hvite. Kombiner gjerne med varmere fargenyanser for å gi rommene et lunt preg.

Vi byr på forslag til kontrastfarger som inspirasjon til valg av tilleggsfarger på vegger, møbler og detaljer.  En lys og lekker stil som gir rom til å skape ditt unike drømmehjem. 

Stilpakke 2 - Lunt konsept

Den lune stilen er godt forankret og noe vi lett kan identifisere oss med. Her leveres kjøkkenet med hvite fronter (NCS S 0500N), benkeplate i fargen hvit betong og veggene er malt i fargen space. Den varme jordtonen skaper en lun kontrast og kan få oss til å tenke på varme svaberg, jorder og åkerlandskap.

Den lune stilen er inspirert av den nordiske stilen som lenge har vært preget av hvitt og grått. Nå tør vi bruke farger i mye større grad, og disse fargene er kjente og kjære for oss som bor i nord. Her ser du farger som passer godt å kombinere til stilen for å skape et lunt, innbydende hjem.

Stilpakke 3 - Klassisk konsept

Den klassiske stilen henter inspirasjon fra storbyen og tør å tenke utenfor boksen når det gjelder fargevalg. Her leveres kjøkkenet med grå fronter (NCS S 5000N), benkeplate i fargen grafitt og veggene i varmgrå.

Stilen passer godt sammen med stramme linjer og mørke farger på innredning og tåler bruk av mørkere farger også på vegger. Kombiner gjerne med detaljer i skinn, gjerne i stoler og sofaer. 

En sofistikert og stilsikkert som lar deg vise hvem du er.