bakke

Trivelige rekkehus kommer for salg!

Midt i smørøyet på Aursmoen i Aurskog planlegger vi salget av nye herlige rekkehus med gode kvaliteter. Her bor du i idylliske omgivelser med nærsenter, skole og barnehage i umiddelbar nærhet. Lillestrøm sentrum er kun 25 minutters biltur unna.

De nye boligene er energieffektive og har gode gjennomtenkte planløsninger tilpasset et aktivt familieliv. Bilen plasserer du i garasje eller carport tilknyttet boligen din. Boligene omkranser trivelige tun med lekeplasser og sosiale møteplasser. I Sentrumshagen skal det være godt å bo for både liten og stor.

Størrelser fra 105 - 159 kvm BRA inkl. sportsbod og garasje/carport // 3-5 soverom // solrike terrasser // Komplett og nøkkelferdig leveranse // Kun 100.000 i forskudd // Pris kommer snart!

Meld din interesse i dag, så holder vi deg oppdatert vedrørende salgsprosessen.

Boliger for et allsidig liv

Egen hageflekk, egen terrasse og bedre plass til  hjemmekontorløsning? Det er deilig å få plassen man trenger i nytt  rekkehus. I Sentrumshagen har vi gleden av presentere fire flotte rekkehusvarianter i første salgstrinn, alle med gode planløsninger tilpasset et aktivt familieliv. 

Rekkehusene får god standard med 3-stavs hvitpigmentert parkett på gulvene, flislagt bad med romslig baderominnredning og dusjhjørne. Kjøkken fra anerkjent leverandør som leveres komplett med hvitevarer. Boligene får solrike uteplasser med balkong og/eller takterrasse. Her kan du flytte rett inn og begynne å bo fra første dag!

Vi er stolte av at alle våre boliger tegnes og utvikles i egen regi. Vi har egen elementfabrikk på Aurskog hvor samtlige boliger bygges med omsorg i tørre og kontrollerte omgivelser. Kort og godt - kortreist kvalitet!

Sentrumshagen ligger praktisk plassert med rusleavstand til nærsenter, skole og barnehage. Lillestrøm sentrum ligger 25 minutters kjøretur unna.

Meld din interesse i dag, så holder vi deg oppdatert vedrørende salgsprosessen.