bakke

Om boligtypene

Livet er herlig i ny bolig, og boligene du kan velge mellom i første salgstrinn får gode kvaliteter og gjennomtenkte planløsninger. Ønsker du å sette ditt personlige preg på boligen, tilbyr vi mange og gode tilvalgsløsninger slik at du kan skape det hjemmet du drømmer om.

Ved ferdigstillelse vil Sentrumshagen bestå av rundt 177 rekkehus med ulike planløsninger og kvaliteter. Alle boligene leveres komplett med hvitevarer, peisovn, ferdigplen og asfaltert innkjørsel. I første salgstrinn med rekkehus presenterer vi fem lekre boligtyper. Se planløsninger lenger ned. 

Pris fra

4.490.000

Soverom

3-5

Kvm

105-159 kvm BRA

Innflytting

Forventet innflytting fra Q1 2024

Utomhus rekkehus

Det første salgstrinnet i Sentrumshagen vises markert i utomhusplanen under. Flere av boligene får nydelig vestvendt beliggenhet og fine uteområder. 

En populær familiebolig 

Bolig 1 og 2: 159 kvm BRA inkl. sportsbod og garasje // 128 kvm P-rom

Dette er en kjent og kjær boligmodell som vi har bygget mange ganger før. Boligen er innholdsrik med åpen stue og kjøkkendel, loftsstue og deilig flislagt bad i hver etasje. 

Her får du gode oppbevaringsmuligheter med innvendig og utvendig bodplass. Solen kan nytes fra den herlige takterrassen, som er på hele 42 kvm! 

Merk, bilder i bildekarusell kan vise tilsvarende boligtype fra annet prosjekt


En god start i ny bolig

Bolig 3-9: 110 kvm BRA inkl. sportsbod // 102 kvm P-rom

En ny effektiv boligmodell med 3 soverom på samme flate, samt praktisk bodløsning både ute og inne.

Boligen har 2 pent flislagte baderom og romslig oppholdsrom med peisovn. Separat kjøkken med plass til spisebord. Boligen får gode lysforhold med store glassflater.

Pris fra kr. 4.490.000

Perfekt for deg med ungdommer i hus

Bolig 10-13: 139 m2 BRA inkl. sportsbod // P-rom: 131 m2

Her får man svært mye bolig for pengene. Carport, sykkelparkering og sportsbod er inkludert. Med 4 soverom og to separate bad er det god plass til hele familien og mulighet for hjemmekontor. To terrasser på 5,2 og hele 18,6 m2 gjør boligen luftig og åpen. Separat stue og kjøkken på samme plan, og en loftsstue gjør at alle i husstanden finner et sted å holde på med sitt. Perfekt for deg med ungdommer i hus.

Som på alle våre andre boliger er også her integrerte hvitevarer inkludert. Flislagte bad og ellers parkett.

En bolig med stor fleksibilitet

Bolig 14-23: BRA 138 m2 inkl. sportsbod // P-rom: 130 m2

Denne boligen er innholdsrik med hele 5 soverom fordelt på 3 etasjer. Det ene soverommet kan også benyttes som loftsstue om ønskelig. Dette er en boligmodell med stor fleksibilitet og god plass. Boligen har utgang til en trivelig balkong fra stuen, samt utgang til takterrasser i begge himmelretninger. Her vil alle i familien kunne finne sin egen favorittplass.

Bilen parkerer du i carport utenfor døren. Det er gode oppbevaringsmuligheter med sportsbod, bod i sokkeletasje samt praktisk walk-in-garderobe fra hovedsoverom.

Standard og leveranse

Boligene i Sentrumshagen leveres komplett og innflyttingsklare ved overlevering. Det er  gjennomgående god kvalitet med blant annet: 

  • Lekker hvitpigmentert 3-stavs parkett
  • Kjøkken fra anerkjent leverandør med alle hvitevarer inkludert
  • Peisovn
  • Delikate flislagte baderom
  • Flislagt gang med garderobeløsning
  • Gode oppbevaringsmuligheter med innvendig og utvendig bodløsning
  • Utgang til private og trivelige uteplasser
  • Garasje/carport tilknyttet boligen
  • Tilrettelagt for elbillading utenfor den enkelte bolig
  • Boligene er energieffektive med karakter B.

Velg din stilretning

Når du kjøper ny bolig starter du med nye blanke ark, men arkene trenger slettes ikke å være hvite. Hvordan du ønsker å ha det er personlig, så vi har laget ulike tilvalgspakker hvor du som boligkjøper kan finne den stilretningen som passer deg best. Med på laget med utvikling av stilpakkene har vi fått med oss den dyktige interiørdesigneren Siri Berg Jensen som driver Sirisidé AS

Tilvalgsprosessen starter etter vedtatt byggestart.