bakke

Livet i leilighet...

... er lettere en livet i en enebolig.

Hvordan har vinteren vært så langt? Mye snø som må måkes, is som må skrapes, glatt oppkjørsel som må strøs. Og når man endelig har gjort den tunge jobben, så regner herligheten bort! Nei, så får det være nok strev. Det hadde vært mye lettere å bo i en nydelig lettstelt leilighet, med parkering i garasjekjeller, heis og slippe å ta seg av snøkaoset! Velkommen til Sentrumshagen!

Her finner man lyse og lekre leiligheter i størrelser for enhver smak og behov. De fleste leilighetene er gjennomgående eller hjørneleiligheter. Alle har ekstra takhøyde og store vinduer, noe som gir en eksklusiv og luftig romfølelse. Det er private balkonger eller terrasser, som alle vender mot syd eller sydvest. Det betyr gode solforhold!

Pris fra

3 100 000,-

Soverom

2-3

Kvm.

42 - 132

Innflytting

3. / 4. kv. 2024

På tide å nedskalere?

Tenker du ofte på alt du bør gjøre og skulle ha gjort? Kanskje føles det litt som et ork å måtte måke snø, støvsuge vegg-til-vegg-teppet, klippe gressplen, luke i bed, rense takrenner, beise, skrape is og vaske trappen? Da er det muligens på tide å flytte til en mindre og lettstelt bolig, der alt er nytt! Du trenger ikke tenke på vedlikehold på mange år, og høytrykkspyleren kan du bare legge ut for salg på Finn.no.

Nå har tiden kommet for å tenke på seg selv! Fuglene har forlatt redet, og dere kan nå skumme fløten av det gode liv! Barnebarna kan ønskes velkommen til kvalitetstid! Så mye hyggeligere enn plikt og vedlikehold! Baking på flunkende nytt kjøkken, med inkluderte hvitevarer, lesestund i stuen eller barnlig juleglede. Det er plass til mye kos i en mindre leilighet!

Vi er BEST(eforeldre)

Ingen er vel bedre til å jazze opp stemningen enn selveste bestefar når han setter i gang. 

De små kan overnatte på det ekstra soverommet, som ellers kan brukes til hobbyrom, kontor eller gjesterom... Eller kanskje som permanent soverom til taperen av nattens snorkekonkurranse.

Dagens besteforeldre lever lenger, er i bedre form og har bedre råd enn før om man skal tro statistikken. En gullkantet mulighet til en ny sjanse! Tid, helse og økonomi til å gjøre alt man ikke fikk gjort med sine egne barn.

Englebarnebarn

Barn med et godt forhold til besteforeldrene er glade barn! Forskning viser at besteforeldre gjør en bedre jobb med omsorgen for barnebarn enn de gjorde med sine egne. En gylden mulighet til å påvirke de herlige små skapningene med gode verdier, og til å fortelle dem om de gode gamle dager, da alt var så meget bedre.

Men selv om det er svært hyggelig med besøk av de søte små, så kan det være litt godt når de reiser hjem igjen også. Litt egentid til å nyte badet med varmekabler, den deilige parketten og den vidunderlige takhøyden i ro og mak, er heller ikke å forakte.

En genial ting med Sentrumshagen er gjesteleiligheten. Den kan bookes, slik at familien kan bo der når de kommer på besøk for en helg eller mer! Åhhh.. fred og lykke 😍

Få Bakkekontakt

Hva om man ikke har barnebarn som renner ned dørene? Hva skal man da gjøre med all tiden man har til overs i sin nye lettstelte bolig? 

I Sentrumshagen tilbyr vi konseptet Bakkekontakt, som er et sosialt trivselsverktøy slik at naboer enklere kan møtes, dele og lære av hverandre. Med Bakkekontakt får du muligheten til å komme i kontakt med alle mulighetene ditt kommende nærmiljø kan tilby, også før du flytter inn i din nye bolig. Les mer om Bakkekontakt her.

Sentrumshagens arkitektur er lagt slik at byggene omkranser en felles hage, og det er også to felles takterrasser til glede for beboerne. Her ligger alt til rette for et sosialt liv, både med gamle og nye bekjentskaper. Men husk at det også er lov til å stenge verden ute og bare kose seg med sine egne ting.

Her er sol og glede

Om du liker å ligge rett ut i solen med god drikke, eller om du har grønne fingre, er uteplassen perfekt for deg. Solforholdene er supre, så her vil det spire og gro i plantekassene. Og den nøttebrune fargen er på plass før 17. mai. Det er nok rom til både grill og spisegruppe på samtlige av Sentrumshagens balkonger og terrasser. 

Nok et pluss ved Sentrumshagen er det felles drivhuset som ligger i felleshagen. Her kan man både dyrke, og samtidig ha en koselig kaffeprat med nabokona. Eller kanskje møtes til en liten skål når mørket senker seg. Mulighetene er mange, og utrolig hyggelige.

Utsikten fra leilighetene til fellesområdene er perfekt, så her kan du se på livet som utspiller seg i ditt nye nabolag. Velkommen hjem!

Til felles glede

Sentrumshagens grunnpilar er sosial bærekraft. Dette skal være et godt sted å bo for både liten, stor, gammel og ung. Drivhuset byr på gode vekstvilkår, i felleshagen vil det være liv og røre. På de felles takterrassene finner du sol og glede. Arkitektens visjon er å lage det gode naboskapet ved å skape et godt nabolag.

Høres dette ut som et hjem du vil hjem til? Da bør du ta turen innom vårt visningssenter på Aurskog senter, og ta en prat med vår hyggelige prosjektselger Eskil. Om han ikke er på plass, er det bare å ringe, maile eller melde ham, så kan dere avtale et treff for en uforpliktende leilighetsprat.