bakke

Leiligheter med fokus på det gode liv.

Første salgstrinn vil bestå av ca 50 leiligheter i varierte størrelser, 2- til 4-roms. Alle får balkong eller markterrasse, det blir også mulighet for private takterrasser.

Leilighetene utvikles med livsløpsstandard. Alle blir gjennomgående som sikrer at de blir lyse og trivelige. Hver leilighet får privat bod, parkering i innendørs garasjeanlegg og heis til leilighetsplan. Det vil bli tilrettelagt for el-ladeplasser for bil og sykkel.  

Beliggenheten gjør at det blir enkel adkomst til butikker og servicetilbud som lege, fysioterapeut, apotek og frisør på senteret som ligger få skritt fra boligene. 

Gode møteplasser, tilpasset et aktivt og sosialt liv

Vi planlegger for flotte hagerom mellom byggene med trivelige sitteområder, trær og busker, drivhus og kanskje en hobbybod slik at det kan være mulig med et aktivt liv selv om man flytter fra en enebolig. I inngangspartiet vil du møte flere sosiale soner der du kan lese dagens aviser, nyte en kaffekopp og slå av en prat med en hyggelig nabo. Disse lokalene vil også kunne egne seg for å holde lukkede selskaper og feiringer. Det blir også en gjesteleilighet som gjør det enkelt å ta i mot familie og venner som kommer langveis fra.

Sentrumshagen tegnes av anerkjente LOF arkitekter. 

Meld interesse ved å klikke på knappen under eller kontakt Eskil Flakstad på telefon 928 07 749 eller e-post: eskil@bakke-as.no for mer informasjon.