bakke

Kjøp bolig - få med Smarthusteknologi

Nå tilbyr vi muligheten for å gjøre huset ditt smart på Mølleåsen! For våre nye boligkjøpere som signerer kjøpekontrakt før 1. juni 2021 på Mølleåsen vil de få med et åpent smarthussystem fra Futurehome. Gjelder bolig 43-50.


Futurehome er et åpent smarthus-system som lar deg koble til tusenvis av smarte enheter og styre dem fra én brukervennlig app. Med Futurehome installert kan du enkelt styre alt fra termostater til lys og elektroniske dørlåser.

I kampanjepakken på Mølleåsen inngår lys og termostatstyring i din nye bolig! 

Her styrer du varme og lys med den enkle og intuitive Futurehome-appen. Du kan f.eks. legge til rutiner for oppvarming, tidsstyre belysning eller lage triggere hvor bevegelser setter på lys, justerer temperatur og så videre. Dette gir deg et smart hjem som ikke bare skrur ting av og på, men et smart hjem som styres på dine premisser. 

Dette inngår i Smarthuspakken fra Futurehome:

  • 1 stk. Futurehome smarthub kommunikasjonsenhet.
  • 5 stk. Heatit Z-dim smartdimmer med vri-bryter.
    Gir mulighet for styring av downlights med telefonen, programmering i forskjellige scenarioer, samt. manuell styring via dimmeren.
  • 3 stk. Heait Z-TRM3FX smart termostat for styring av varmekabler.
    Gir mulighet for styring med telefonen, programmering av forskjellige scenarioer for strømsparing, samt. manuell styring på termostaten.
  • 3 stk. Fibaro Wall Plug. Plugges i stikkontakt for styring av panelovner i stue.
  • 1 stk. Fibaro motion sensor. Sensor som leser informasjon om; temperatur, bevegelse og lysnivå i rommet. Denne vil bli programmert for automatisk temperaturstyring av panelovner i stue. Kan enkelt programmeres på videre med andre løsninger senere.


Benytt anledningen nå og få et nytt hjem med smarte løsninger.