bakke

Fredheimkvartalet, Ås

I Moerveien, i hjertet av Ås sentrum, utvikler vi et fremtidsrettet boligkvartal bestående av ca 140 leiligheter i varierende størrelse. Fredheimkvartalet vil få en urban identitet med service/handel på gateplan mot Moerveien. 

Det nye boligkvartalet vil inneholde leiligheter med gode kvaliteter, alle med balkong eller uteplass. Det planlegges også en hyggelig gårdshage og sosiale møteplasser, både ute og inne. Møteplassene tilrettelegger for lek og sosialt samspill for beboere i alle aldre. 

Gode lys- og solforhold er alltid i fokus når vi utvikler nye boliger. På taket vil du finne grønne takhager og takterrasser hvor solen kan nytes fra morgen til kveld. 

Prosjektet er tegnet av det anerkjente arkitektfirmaet Lund+Slaatto Arkitekter.

Vil du vite mer? Snart kommer vi med spennende nyheter om utviklingen av Fredheimkvartalet! Meld interesse, så holder vi deg oppdatert.


Mer sentralt enn dette blir det ikke - her er det bare 200 meter å gå til togstasjonen! Butikker og andre servicetilbud finner du rett utenfor døren, samtidig som området er omringet av idylliske og landlige omgivelser.


Innflytting

Under utvikling

Soverom

1-3

Ås stasjon

200 m

Dagligvarebutikk

100 m

youtube_video_preview

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss