bakke

På tide å tenke leilighet?

Vi ser frem til å presentere et helt nytt boligkonsept med prisgunstige leiligheter i koselige 6- og 8-mannsboliger med praktisk carportløsning her i de idylliske omgivelsene på Månetoppen. Høres det ut som noe for deg?

Leilighetene kommer i størrelsene 44, 60 og 74 kvm med 1 til 3 soverom. De får gode kvaliteter med peisovn, pent flislagte bad, kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH og praktisk parkering i carport. 

Med solfylte uteplasser og herlige turmuligheter rett utenfor døren ligger alt til rette for et deilig liv. 

Salgslansering etter nytt år


Mer lyst på rekkehus? Vi vil også tilby rekkehus med i ulike størrelser og varianter, med komplett leveranse og fine planløsninger. Det er bare å glede seg til Månetoppen!

Pris

Pris kommer

Soverom

1-3

Kvm.

44-74

Forventet innflytting

Informasjon kommer

Velg mellom 5 ulike boligtyper: 

44 kvm

Pris kommer

Velkommen til vår minste leilighetstypen på 44 kvadratmeter. Selv om størrelsen kan virke beskjeden, har denne leiligheten alt du trenger for å leve komfortabelt og stilfullt.

Kjøkkenet er fra kvalitetsleverandøren HTH og er utstyrt med integrerte hvitevarer. Her kan du enkelt lage deilige måltider, enten du vil imponere dine venner med en gourmetrett eller bare lage en enkel frokost. Kjøkkenet er designet med tanke på funksjonalitet og effektivitet, slik at du kan få mest mulig ut av plassen.

Badet er flislagt og har et klassisk design. På soverommet har du praktisk garderobeplass som gir god plass til alle dine klær og tilbehør. 

Utenfor leiligheten har du din egen private uteplass og parkeringsplass i praktisk carport.

60 kvm plan 1


Denne fine 3-roms leiligheten er utstyrt med alt du trenger, fra flislagt bad til kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer og en koselig peisovn.

Leiligheten har et lyst og åpent oppholdsrom med plass til å underholde gjester, eller til å slappe av og nyte tid for deg selv. Badet er flislagt med et klassisk uttrykk. I tillegg til hovedsoverommet har boligen et praktisk barne- eller gjesterom. Kanskje trenger du plass til hjemmekontor?

Leiligheten har i tillegg en praktisk innvendig for oppbevaring og privat uteplass hvor du kan nyte solen og omgivelsene. Bilen parkerer du i privat carport.

60 kvm plan 2


En fin og praktisk 3-roms leilighet for deg som fortrekker å bo en etasje opp fra bakkeplan.

74 kvm plan 1


Denne leilighetstypen leveres med flislagt bad og 2 romslige soverom og garderobe. Leiligheten har i tillegg et ekstra rom som kan benyttes som hjemmekontor eller gjesterom, og gir deg enda mer fleksibilitet og funksjonalitet.

Kjøkkenet er fra HTH med integrerte hvitevarer, så du kan lage fantastiske måltider med letthet. Stuen en lys og trivelig og leveres med peisovn som skaper en varm og hyggelig atmosfære. 

Med innvendig bodplass har du god plass til oppbevaring. 

Bilen parkerer du i praktisk carport - smart og enkelt! 

74 kvm plan 2


En lys og innbydende 4-roms leilighet for deg som fortrekker å bo en etasje opp fra bakkeplan.